To je to što me zanima!

Split uoči Dinama: 'Modri' su u lošoj formi, možemo ih dobiti...

Respektiramo Dinamo kao klub koji je vodeći na ljesvici i koji igra Ligu prvaka, no vjerujemo u sebe i nova tri boda, rekao je trener RNK Split Tonći Bašić uoči Dinama
Vidi originalni članak

Trener Splita Tonći Bašić pred ispitom je karijere, u petak mu na Park mladeži dolazi aktualni prvak Dinamo, no to ga nimalo nije pokolebalo u namjeri da upiše još jednu vrijednu pobjedu.

- Respektiramo Dinamo kao klub koji je vodeći na ljesvici i koji igra Ligu prvaka, no vjerujemo u sebe i nova tri boda – kazao je Bašić i dodao kako je kvaliteta na strani Dinama, ali želja i borbenost na strani njegove momčadi.

- Teško je kod Dinama naći slabu točku, oni imaju 30 igrača koji mogu ravnopravno nastupiti, no mi polažemo nade u njihovu nešto lošiju formu, te veliki broj igrača koji su umorni od reprezentativnih obaveza. Kelava i Tonel su ozlijeđeni, Sammir vjerojatno neće nastupiti, Šimunić i Vida su umorni... Zahvaljujući medijima, imamo jako dobre informacije o stanju u protivničkoj momčadi.

Bašić se nada kako bi pobjedom ne samo istakli kandidaturu za drugo mjesto na ljestvici, nego i zakomplicirali borbu za sam vrh.

- Ako ponovimo igru iz nekoliko prethodnih kola, vjerujem da možemo ući u borbu za vrh ljestvice. Imamo iskustva, imamo kvalitete, imamo i dosta mladih i poletnih igrača... Imamo veliku šansu da iskoristimo nešto lošiju formu Dinama i zadržimo priključak na vrhu ljestvice do kraja polusezone – zaključio je Bašić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • matejm 17.11.2011.

    hahahahaha.. dinamo u losoj formi a SPLIT kao razvaljuje u hrvatskoj ligi... ahahahahahahahahahahahahahahahaha......

  • Mozak 17.11.2011.

    Doli umjetna tvorevina GNK Dinamo ! ...Živili NK Dinamo, Split i svi ostali klubovi, a najviše moji "bili" !

  • Messi100 17.11.2011.

    Ajmo Splite,, dečki daju srce na terenu da osvoje 3 boda s takvom momčadi..sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare