To je to što me zanima!

Splitske odbojkašice vape za podrškom punih Gripa

Splitske odbojkašice dočekuju austrijski ATSC Sparkasse iz Klagenfurta u Srednjoeuropskoj ligi i traže novu pobjedu u Europi za svoj grad i klub
Vidi originalni članak

Još od kraja ’80-ih godina prošlog stoljeća velika dvorana sportskog centra Gripe u Splitu vapi za velikim utakmicama. Nakon što je velika Jugoplastika sišla sa scene bilo je nekoliko pokušaja košarkaša, rukometaša, malonogometaša..., sada su na redu odbojkašice.  Split 1700 večeras u 20 sati na Gripama dočekuje austrijski ATSC Sparkasse iz Klagenfurta u prvoj domaćoj utakmici Srednjoeuropske (MEL) lige. Prigoda je to da ljubitelji odbojke u Splitu pozdrave jedinu splitsku ekipu koja ove sezone nastupa u europskim natjecanjima a nema sumnje kako će dvorana biti dobro popunjena jer se vodstvo kluba odlučilo gledatelje počastiti besplatnim ulaznicama.
- Austrijanke su nam nepoznanica, znamo samo da se radi o mladoj ekipi poput naše. Međutim, najvažnije je da odigramo kvalitetno u obrani pa ćemo imati i više mogućnosti u napadu. Pobjedom u Žilini pokazale smo da smo na pravom putu - rekla je reprezentativka Cecilija Dujić. Njeni razorni udraci bili su nerješiv problem za Slovakinje, zahvaljujući i kvalitetnim loptama koje je pripremila tehničarka Ivana Zburova.
- Čekaju nas dvije teške utakmice, no mislim da možemo doći do pobjeda. U Žilini smo igrale slobodno i to je donijelo rezultat, a nadam se da ćemo i večeras potvrditi potencijal. Ako želimo biti u vrhu, moramo pobjeđivati pred našim navijačima - rekla je bivša reprezentativka Slovačke, kojoj će puno značiti podrška s tribina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • odbojkašica4ever 23.10.2009.

    naprijed cure!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare