To je to što me zanima!

Splitski marketing: Deset jaja za deset kuna dok su 'bili' prvi

Jedna se splitska trgovina dosjetila odlične reklame za svoju akciju. Deset jaja prodaju za samo deset kuna. Neki bi napisali da akcija ističe do kraja tjedna, no oni su se dosjetili boljeg roka trajanja akcije...
Vidi originalni članak

Akcija traje "dok je Hajduk prvi" stoji na izlogu jedne splitske trgovine ispod cijene jaja koja je snižena prigodom osvajanja vrha tablice HNL-a. Splitski dnevnik dobio je fotografiju čitatelja koja pokazuje tu fenomenalnu marketinšku taktiku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijeli Split drži euforija, Hajduk je Dinamu pobjegao s čak tri boda prednosti. Pitanje je hoće li prednost zadržati, ali trgovačka radnja koja se nalazi na Sućidru nada se da će prednost potrajati bez obzira na manju zaradu. 

Ovaj gerilski marketing možda je i najbolji PR potez Hajduka ove sezone, nakon svih priopćenja o nezadovoljstvu raznim dijelovima nogometa.

Vlasnici radnje kažu da, što se njih tiče, akcija može trajati vječno, nije u šoldima sve.

Podsjetimo, Dinamo je šokantno izgubio u Varaždinu. Porazila ga je zadnja momčad prvenstva minimalnim rezultatom 1-0, zbog čega je ostao na 16 bodova, a Hajduk je pak slavio protiv zaprešićkog Intera 3-1 i skočio na tri boda prednosti od Zagrepčana.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 24.09.2019.

    I sad se nadaju da akcija neće potrajati. A Hajduk igra redom protiv Istre, Varaždina, Lokomotive, Belupa..

  • 24.09.2019.

    drago mi je da je hjduk napokon prvi ,dosta su se izrugivali hajduku

  • FJAKA 24.09.2019.

    Jogurt star dvije godine u pola cijene dok je Jajduk na vrhu tablice

Komentiraj...
Vidi sve komentare