To je to što me zanima!

Splitski novinari prikupili su 3000 igračaka i knjiga za djecu

U ime sportaša čestitao bih sportskim novinarima na ovoj inicijativi. Iznimno mi je zadovoljstvo što sam mogao sudjelovati u akciji, rekao je kapetan Splita Vuković
Vidi originalni članak

Pet članova okupljena u splitsku sekciju Hrvatskog zbora sportskih novinara prikupili su u akciji ''Igračka za osmijeh'' više od 3000 igračaka i knjiga, koje će u odvojenim akcijama podijeliti djeci.

Jučer su u pratnji nogometaša Hajduka Gorana Blaževića, Franka Andrijaševića i Gorana Jozinovića, nogometaša Splita Andrije Vukovića i Josipa Serdarušića, košarkaša Splita Tonija Katića i Bruna Markulina, te dogradonačelnice Anđelke Visković, splitski sportski novinari posjetili Centar 'Slava Raškaj' i darivali djecu prigodnim darovima.

- Ovo je hvale vrijedna akcija i u ime sportaša čestitao bih sportskim novinarima na ovoj inicijativi. Iznimno mi je zadovoljstvo što sam mogao sudjelovati u akciji, posjetiti djecu koja su nam izvela prigodan program - kazao je kapetan RNK Splita Andrija Vuković.

Osim Centra 'Slava Raškaj', sportski su novinari jučer odnijeli poklone i u nekoliko dječjih vrtića, a sutra će posjetiti i splitski Centar za nezbrinutu djecu Maestral, te dječji odjel splitske bolnice. Akciju ''Igračka za osmijeh'' uz sportske novinare vodit će i sestre olimpijke Ana i Lucija Zaninović, čiji je klub prikupio najviše igračaka.

- U ime nas splitskih sportskih novinara zahvalio bih svim dobrim ljudima koji su odvojili igračke i knjige za djecu i pomogli da ova akcija uspije. Iznimno smo sretni i ponosni na akciju, a najveća nagrada za uloženi trud su nam dječji osmjesi - kazao je predsjednik splitske sekcije HZSN.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • svraka 20.12.2012.

    ...prostitucija djece nažalost...što im nisu poklonili dnevnice ili nešto vrijedno što im treba...gomila sakupljača prašine s kojim se nitko nikad neće igrati kao i gomila knjiga koje će stajati negdje na policama pune prašine...možda zvući bešćutno no nažalost to je realno...

  • egzekutor 20.12.2012.

    veliki +

  • Ninaa_1 20.12.2012.

    dobra akcija..svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare