To je to što me zanima!

Sporting predstavio pojačanje iz Rijeke: 'San je igrati ovdje'

Jako sam sretan. Ovo je ostvarenje sna i jedva čekam da odigram prvu utakmicu. Uvijek sam htio igrati za veliki klub kao što je Sporting, rekao je makedonski reprezentativac
Vidi originalni članak

Portugalski velikan Sporting predstavio je novo pojačanje Stefana Ristovskog. Bivši desni bek Rijeke stigao je u transferu vrijednom 3,5 milijuna eura te time postao treći najveći Rijekin transfer u povijesti.

-  Jako sam sretan. Ovo je ostvarenje sna i jedva čekam da odigram prvu utakmicu. Uvijek sam htio igrati za veliki klub kao što je Sporting - rekao je makedonski reprezentativac.

U Sportingu će ga trenirati veliki Jorge Jesus, koji je s Benficom pokorio Portugal.

- Pratim portugalski nogomet jer jedan od najboljih u Europi. Dat ću sve od sebe na terenu. Sretan sam što ću raditi s Jorgeom Jesusom jer je sjajan trener - završio je Ristovski.

Inače, Rijekin najveći transfer bio je prodaja Andreja Kramarića u Leicester za devet milijuna eura dok ga prati Matej Mitrović, koji je prešao u Bešiktaš za 4,2 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ivan180 07.08.2017.

    Svaka čast majstore

  • DraženMuhvić 07.08.2017.

    Suza mi kanula! Mislim ono, malo Makedonče od malih nogu sanja o Sportingu iz Lisabona?!?!

  • Carevo polje 07.08.2017.

    Kako mozes izdat maticni klub koji te lansiro tijedan prije najbitnjije utakmice povijesti? nogometasi bez zelje za uspjeh ... bitno je samo punit ziro racun ... kao nije mogao potpisat sad a prikljucuit nakon ispadanje iz euro lige ili lpa

Komentiraj...
Vidi sve komentare