To je to što me zanima!

Sportski direktor Barce: Hitno mi dovedite Matea Kovačića...

Ariedo Braida je preporučio Barceloni da hitno dovede Kovačića, igrača koji mu je vrlo interesantan i smatra da ga čeka svjetla budućnost, piše španjolski Sport.es
Vidi originalni članak

Španjolski mediji ponovno pišu o Mateu Kovačiću u Barceloni. Sportski direktor katalonskog kluba Ariedo Braida potegnuo je do Milana gdje je gledao Kovačića na derbiju Della Madonnina. Mladi hrvatski reprezentativac počeo je utakmicu, a Roberto Mancini izvadio ga je u 77. minuti.

PIXSELL/24sata/sport

AS i Sport.es pišu kako je Barca ozbiljno zagrizla za Kovačića. Navodno je Braida preporučio Kovačića za kojeg tvrdi da će biti jedan od najboljih veznjaka Europe. 

- Braida je preporučio Barceloni da hitno dovede Kovačića, igrača koji mu je vrlo interesantan i smatra da ga čeka svjetla budućnost - piše Sport.es.

Barca prema Fifinoj zabrani smije kupovati igrače, ali ne smije ih registrirati do siječnja 2016. godine. Kovačić je ranije ove sezone punio naslovnice talijanskih tiskovina zbog nešto lošijih predstava i neslaganja s trenerom Robertom Mancinijem, koji je, čini se, samo u mladom Hrvatu pronašao opravdanje za kritike. Ostali kao da briljiraju. No i Mancini je svjestan da u svlačionici ima dragulja s kojim treba raditi polako.

- Mateo je kao Pirlo. Ne odlazi nikamo - rekao je nedavno Mancini

Što vi kažete?

Idi na 24sata

Komentari 77

  • robinho-zg 21.04.2015.

    U Barci igraju super talenti, a Kovačić to nije, zato sumnjam da če ga Barca kupit

  • KnezDomagoj 21.04.2015.

    Da ode u Cataniu više bi napredovao nego u Interu. Ali ja bih ga najviše volio vidjeti u Milanu.

  • na putu za pakao 21.04.2015.

    Mateo potpisuje za Liberland fc

Komentiraj...
Vidi sve komentare