To je to što me zanima!

Sprdaju se s Luizom: Suarez kroz noge Eiffelovom tornju...

David Luiz, stoper PSG-a koji je nedavno rekao kako vrijedi više od 50 milijuna £, postao je hit na internetu, nakon što ga Luis Suarez "uništio" na Parku prinčeva...
Vidi originalni članak

Luis Suarez gura Eiffelovom tornju kroz noge. To je novi grb Paris Saint-Germaina i samo jedna u nizu šala na račun brazilskog stopera Davida Luiza. Urugvajac ga je "uništio" u 3-1 pobjedi Barce u četvrtfinalu Lige prvaka.

Katalonci su nakon 14 godina slavili na francuskom tlu, a PSG je izgubio nakon 33 domaće europske utakmice bez poraza. Barca je na krilima Suareza razbila Parižane i ostavila im tek minimalne šanse za polufinale. Suarez je svoj "show" počeo u drugom poluvremenu. Prvo je maestralno zabio za 2-0 gurnuvši kroz noge Luizu kod aut-linije na početku akcije. Urugvajac je kod trećeg Barcinog gola ponovno osramotio Luiza. Opet je to bilo guranje kroz noge i potom skidanje paučine. Kakva predstava...

- Morao sam mu gurnuti loptu kroz noge jer u oba slučaja nisam mogao napraviti ništa drugo. Bili smo dominantni i inteligentni. Kad igraš protiv takvog protivnika kao što PSG, moraš igrati svom silinom. Imamo dobru prednost, ali moramo odigrati još 90 minuta - rekao je Luis Suarez u najboljoj utakmici za Barcu.

"Luiz je igrao kao osmogodišnjak koji nogometa nije vidio"

Luiz je prije desetak dana ozlijedio mišić. No Glenn Hoddle smatra kako to nije opravdanje za onakvu predstavu protiv Barcelone.

- Čak i ako nisi 100 posto spreman, ne možeš se onako postavljati kod trećeg gola. David zna da je posljednji čovjek obrane i radi zadnju stvar koju bi trebao, poskoči i dopušta da mu Suarez gurne kroz noge. Ponio se kao osmogodišnjak koji nikad nije trenirao - rekao je bivši engleski izbornik Glenn Hoddle i dodao:

- Luiz nikad nije bio za stopera. Neka mu nađu mjesto u veznom redu ili na desnom boku. Voli loptu, talentiran je, ali danas to nije dovoljno.

Igrač od 50 milijuna funti? Stvarno?

PSG je igrao bez nekoliko važnih igrača, a rano im se ozlijedio Thiago Silva. Umjesto njega na teren je morao David Luiz. Brazilac, koji je nedavno izjavio da danas vrijedi više od 50 milijuna funti i koji je bio jedan od tragičara u 7-1 njemačkom razbijanju Brazila na Svjetskom prvenstvu, vrlo je brzo postao hit na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • rzbrzotrz 16.04.2015.

    Gol za 3:0 za napadačke udžbenike!

  • Joker 🃏 16.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SportFan 16.04.2015.

    Svatko moze grijesiti cak i najbolji igraci svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare