Obavijesti

Sport

Komentari 291

Suarez je uništio Luiza, Barca razbila PSG na Parku prinčeva

Suarez je uništio Luiza, Barca razbila PSG na Parku prinčeva
20

Barcelona je rastavila PSG na Parku prinčeva. Briljirao je Luis Suarez, koji je zabio dva gola za 3-1 pobjedu. Barca je zabila i četvrti gol, ali nije pogodila pravu mrežu

VIDEO

Ono što je Luis Suarez napravio Davidu Luizu dugo će se prepričavati. Urugvajac je zabio Paris Saint-Germainu dva gola na Parku prinčeva u 3-1 Barceloninoj pobjedi, a u oba je slučaja prvo gurnuo kroz noge Luizu, a potom efektno završio akciju.

Raketa od prve minute

Barcelona je pobijedila u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka i napravila veliki korak prema polufinalu. Ivan Rakitić igrao je do 74. minute susreta, odigrao je vrlo dobro. 

Prva je ovo pobjeda Barcelone na francuskom tlu nakon 14 godina i slavlja protiv Lyona i prvi poraz PSG-a nakon 33 domaće europske utakmice.

PSG i Barcelona bili su u istoj skupini ove sezone, a prije dvije godine također su igrali u četvrtfinalu Lige prvaka. Jedine poraze u ovosezonskom izdanju Lige prvaka ove dvije momčadi nanijele su jedna drugoj, PSG je na Parku prinčeva slavio 3-2, a Barcelona je na Nou Campu uzvratila s 3-1.

Parižani su bili bez nekoliko važnih igrača kao što su Ibrahimović, Verratti, Aurier i Motta. Barcelona je povela u 18. minuti. Messi je sjajno pronašao Neymara koji rutinski zabija za vodstvo.

Loša vijest za PSG je da se nakon te akcije ozlijedio Thiago Silva. Umjesto njega je ušao David Luiz.

Suarezov "show"

Katalonci su bili puno bolja momčad. Suarez je počeo svoj "show" u drugom dijelu. Prvo je u 67. minuti gurnuo kroz noge Luizu, ušao među dvojicu igrača i zabio za 2-0, da bi osam minuta kasnije ponovno gurnuo kroz noge Brazilcu i zabio u rašlje. 

Zabila je Barca i četvrti gol. Ali u svoju mrežu. Van der Wiel je pucao, a Mathieu je prevario svog golmana.

Suarez: To se zove dominacija

Bili smo dominantni i inteligentni. Kad igraš protiv takvog protivnika kao što PSG, moraš igrati svom silinom. Imamo dobru prednost, ali moramo odigrati još 90 minuta, rekao je Luis Suarez.

- Vrlo važna pobjeda. Sjajno smo igrali, sad samo trebamo potvrditi prolazak u domaćoj utakmici - dodao je trener Barce Luis Enrique.

Liga prvaka, četvrtfinale:

  • PSG - Barcelona 1-3 (Mathieu (ag) 82 / Neymar 18, Suarez 67, 79)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 291
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...