To je to što me zanima!

Šprem: Moramo popraviti obranu, ali sve ide nabolje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska je u svojoj drugoj utakmici na Svjetskom prvenstvu bez problema pobijedila slabašni Kuvajt. Navijači su mogli uživati u 40 golova naših
Vidi originalni članak

Najvažnije je da smo mi pobijedili i osvojili dva boda. Slijedi nam još jedna lakša utakmica sutra protiv Kube koju, da tako kažem, treba odraditi. Ipak, nadam se da ćemo popraviti obranu i šutersku formu, rekao je odmah nakon utakmice razigrani Goran Šprem. Hrvatska je pobijedila 40-21, a Lino Červar isprobao je sve tri obrane. U prvom poluvremenu obrana je bila propusna i nakon 30 minuta dobili smo previše golova, čak 13. U drugi dio krenuli smo puno bolje u obrani te smo u drugih 30 minuta dobili samo osam golova. Napad niti u jednom trenutku ove utakmice nije zaštekao. Gotovo su svi naši igrači zabijali i to nas može ohrabriti. Odavno Hrvatska nije imala tako raznovrstan napad. Zabijali smo iz kontri, s krila, vanjski su probijali kad je trebalo, a Vori i Anušić su odradili svoje na crti. Još je nešto Červar dobio nakon ove utakmice. Odmorio je najvažnije igrače i razigrao one koji nisu u prvih sedam. Ivano Balić nije bio ni na klupi, Metličić je igrao oko 30 minuta, a Vori ni toliko.
- Najbitnije je da smo se rastrčali. Probali smo neke nove varijante u obrani. Mislim da je sve to jako dobro izgledalo. Bio sam malo razočaran što nisam previše igrao protiv Koreje, no Červar mi je sve objasnio. Mislim da mogu pomoći - rekao je Lacković koji je više puta pokazao koliko njegova desnica znači  reprezentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 11 BILI 19.01.2009.

    daj boze da se varam ali mislim da cemo sa ovakvom igrom imati puno problema sa spanjolskom ali jos vise sa svedskom. svedjani su dosli doli bez opterecenja favorita ali ce mnoge iznenaditi. znam njihov mentalitet i svi znamo da su devedesetih bili vladari svita u rukometnom smislu. imaju jako mlade igrace koji igraju u jakim europskim klubovima i mislim da ce daleko dogurati.....moji su ali ne toliko kao HRVATSKA!

  • fl4nd3r 19.01.2009.

    ma likovi na harmonici su carevi

  • thoMPson 18.01.2009.

    anusic i zrnic zasad najslabiji zasad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare