To je to što me zanima!

Sprema se spektakl u Areni: Ivan Erslan ide na Španjolca...

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih boraca Ivan Erslan, ide na noge Španjolcu Darwinu Rodriguezu koji ima šest pobjeda u nizu. Erslan je drugi potvrđeni hrvatski borac na KSW-ovoj priredbi u Zagrebu
Vidi originalni članak

Polako, ali sigurno puni se 'fight card' za KSW-ov spektakl u zagrebačkoj Areni 9. studenog. Moćni hrvatski menadžer Ivan Dijaković već nam je ranije najavio da će na prvoj priredbi poljske organizacije u Hrvatskoj biti sjajni hrvatski, ali i borci iz regije.

Iz poljske organizacije potvrdili su nam da će na priredbi nastupiti Ivan Erslan (27) koji se bori u poluteškoj kategoriji. Radi se o jednom od najtalentiranijih hrvatskih boraca kojeg su tek neki pehovi spriječili da već do sada napravi puno veću karijeru. U profesionalnoj karijeri ima 7-0 omjer, a KSW je pred njega postavio zahtjevan izazov.

U svom debiju za poljsku organizaciju morat će na najboljeg španjolskog MMA borca Darwina Rodrigueza. Španjolac je pobijedio zadnjih šest borbi i pred Erslanom je težak zadatak pred svojim navijačima.

Potvrđene borbe:

Glavna borba

Teška kategorija:

Mariusz Pudzianowski (12-7) vs. Erko Jun (3-0)

Sunaslovna borba

161lb Catchweight

Borys Mankowski  (19-8-1) vs. Vaso Bakočević (39-18-1)

Borba za bantam titulu

Antun Račić (23-8-1) vs. Damian Stasiak (11-6)

Perolaka kategorija

Filip Pejić (14-2-2) vs. Krzysztof Klaczek (12-6)

Srednja kategorija

Aleksandar Ilić (12-2) vs, Cezary Kesik (9-0)

Poluteška kategorija:

Ivan Erslan (7-0) vs. Darwin Rodriguez (8-3)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Danilo Ignacije Pribićević 04.10.2019.

    mislim da me bedak11 s portala trenira jedno dva tri mjeseca da bi bez problema mogao parirat ovima od 70 kila. u vecini slucajeva se radi o ljudima koji nisu priodno jaki nego su sve napravili uz pomoc steroida i kojekakvih napitaka. nikad necu zaboravit kad sam u skladistu vrece od 50 kila nosio kao da su prazne. ekipa se krstila od šoka i cudenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare