To je to što me zanima!

Spreman za krunu: Cijeli život sanjam pobjedu na Sljemenu

Ivica Kostelić glavni je i prvi favorit utrke slalomaša na Sljemenu. Nikad još nije slavio na “svom brdu”, na Crvenom spustu. Prva vožnja na rasporedu je u 14.30 sati
Vidi originalni članak

Ne, ne razmišljam o tri druga mjesta. Na Sljemenu se teško popeti i na postolje jer je psihološki za mene to najteža utrka, rekao je Ivica Kostelić. 

Nakon Božića trenirao je dva dana na Sljemenu, a Novu godinu već je tradicionalno proslavio u Innerkremsu. Ali nije dočekao 2012. godinu sa šampanjcem u ruci. U ponoć je već spavao.

- Mi skijaši smo jako dosadne osobe kad traje sezona – nasmijala se Ana Jelušić. 

Janica će danas proslaviti 30. rođendan. I to je još jedan motiv za Ivicu da konačno pobijedi na Sljemenu. Bio bi to savršeni rođendanski dar za sestru koja je oba puta na Crvenom spustu bila u suzama. Prvi put jer je “haklala” vrata, a drugi put zbog boli jer su joj na početku druge vožnje ispali rukavica i štap.

- Sljemenska pobjeda jedan mi je od najvažnijih ciljeva, svakako izazov - kaže Ivica. Danas na Crvenom spustu dočekat će ga “savršeni” uvjeti. Savršeni za Kosteliće. 

Noć prije utrke pala je kiša i staza će biti mekana, “proljetna”, rekli bi skijaši. I još nešto. Ivica nikad prije nije na Sljeme došao u boljoj slalomskoj formi. U prve tri utrke dvaput je pobijedio, uz jedno peto mjesto.

- Da, Ivica je u dobroj poziciji, ali nemojte me pitati za očekivanja - istaknuo je Gips.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zlundralo 05.01.2012.

    ma bit će prvi,krajnje je vrijeme da osvoji sljeme!

  • injaki 05.01.2012.

    ajde Ivice ulipšaj nam praznike budi nam božićnica koju nismo dobili.Sretno

  • user_139303 05.01.2012.

    Ajmo Ivek po tu pobjedu! Cijela Hrvatska je uz tebe!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare