To je to što me zanima!

Spremni su za početak: Igrači Borussije nemaju ni gram sala

Po dolasku na pripreme Jürgen Klopp je svoje igrače podvrgnuo testu na laktate. Rezultati su se pokazali briljantnima, a trener je sjao od ponosa na svoje igrače
Vidi originalni članak

Već sad su, piše najčitaniji njemački dnevnik Bild, Ivan Perišić i njegovi suigrači iz dortmundske Borussije spremni za obračun s minhenskim Bayernom...

Vijest je potvrdio trener aktualnih prvaka nogometne Bundeslige Jürgen Klopp rekavši da su mjerenja pokazala da njegovi puleni nemaju niti grama viška; to znači da su kroz šest tjedana praznika održavali svoju tjelesnu formu.

Po dolasku na pripreme Klopp je svoje igrače podvrgnuo testu na laktate. Rezultati su se pokazali briljantnima, a trener je sjao od ponosa:

- Vrijednosti su se pokazale uistinu izvrsnima. Moji su momci tijekom praznika odlično odradili posao koji smo dogovorili.

A dogovor je bio da mu svaki njegov profesionalac nakon individualnog treninga na odmoru pošalje SMS-poruku o rezultatima vježbe i stanju organizma.

- Sve nam se poklopilo jako dobro. Moji su nogometaši motivirani i u iduću sezonu ući s maksimalnim ciljevima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ivica20002000 05.07.2011.

    @Huso aj ti meni napisi kad je Leverkusen osvojio Njemacku Bundesligu, ili prvenstvo do 60. Zasto im je nadimak Vizekusen, zato sto su uvijek iza nikad prvi.

  • baka22 05.07.2011.

    ja mislim da će oni ovo opet osvojit,ali samo ako budu imali najviše bodova!

  • alen1979 05.07.2011.

    ja se slažem s tobom, ako ne kiksaju mogli bi bit prvaci ;-) i odmene +

Komentiraj...
Vidi sve komentare