To je to što me zanima!

Spursi bez Luke Modrića love povijesnu Ligu prvaka

Švicarci nisu 'jazavci', a to su dokazali i u prvoj utakmici. Nakon pola sata vodili su 3-0, Luka i ekipa 'nisu znali gdje su'. Luka danas neće igrati
Vidi originalni članak

Tottenham je jednom u povijesti igrao najelitnije europsko klupsko natjecanje, i to Kup prvaka početkom 60-ih. Ulazak u Ligu prvaka bio bi najveći uspjeh u povijesti kluba, a na tom putu im stoje Young Boysi. Švicarci nisu 'jazavci', a to su dokazali i u prvoj utakmici kad su nakon pola sata vodili 3-0, a Modrić i ekipa nisu znali di su. Kako je rekao trener Redknapp, doživjeli su najljepši poraz jer su ni krivi ni dužni zabili dva gola i doživjeli minimalan poraz, a moglo je biti pet razlike.
- Ako izdržimo par uvodnih minuta bez da primimo gol, možemo iznenaditi. Nećemo se orijentirati samo na obranu - rekao je trener Young Boysa, Vladimir Petković.
Sličnog je mišljenja i Harry Redknapp, trener Tottenhama.
- Bit će jako teško večeras (20.45h), a bilo bi odlično zabiti rani gol. Izvukli smo pouke iz prve utakmice.
Velik problem Spursima bit će neigranje Luka Modrića, a na njegovo mjesto trebao bi uskočiti Niko Kranjčar uz sigurnog člana obrana, Vedrana Ćorluke.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Harun32 25.08.2010.

    Senad od Bosne izbusi im mrezu. Sretno.

  • Harun32 25.08.2010.

    HRT prenosi dvaput Dinamo a nijednom Hajduka. Totenham je pola Dinama. Stvarno samo Dinama prenosite. Ne biste prenosili ni proslu gostujucu utakmicu Hajduka da nije igrao protiv Dinama. :( Napred Hajduk.

  • adrianne 25.08.2010.

    @bosnia hvala sto si to podijelio s nama.. dan mi je potpun :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare