To je to što me zanima!

Spursi mahnito love napadača, odbili su ih Agüero, Llorente...

Tottenham u posljednjim satima prijelaznog roka pokušava dovesti novog napadača svjetske klase. No jedna za drugom dolaze samo odbijenice. Caroll, Llorente, Kun...
Vidi originalni članak

Harry Redknapp u posljednjim trenucima prijelaznog roka po svaku cijenu na White Hart Lane želi dovesti pojačanje u vrhu napada. Ohrabren uspjehom zadnjeg sata prošlog ljetnog prijelaznog roka kada je za relativno mali novac iz Reala doveo Rafaela van der Vaarta, Harry je posljednjeg dana aktualnog prijelaznog roka krenuo u akciju.

Najprije je poslao ponudu madridskom Atleticu za njihova najboljeg igrača Kuna Agüera, a mediji u Engleskoj i Španjolskoj pišu kako je ona iznosila čak 45 milijuna eura. I Atletico bi pristao na to, no Spursi su se u posljednji trenutak pokušali praviti pametni pa su na taj iznos odbili platiti porez. Atletico je nakon toga praktički odustao i sada dva kluba stoje na 'mrtvoj točki'.

No Harry nije želio čekati da se taj 'slučaj' rasplete te je krenuo u dovođenje drugog igrača za kojeg vjeruje da bi mogao biti pojačanje u lovu na mjesto među četiri najbolje momčadi u Premiershipu te u što boljem plasmanu u Ligi prvaka. Tako se španjolskim medijima danas pronijela informacija da je Tottenham poslao ponudu od 38,5 milijuna eura za napadača Athletic Bilbaa Fernanda Llorentea.

Niti tu nije stao niz ponuda Tottenhama. Posljednji koji se iznenada našao na Harryjevoj listi želja je Andy Carroll iz Newcastlea. Mladi napadač koji je nedavno debitirao i u dresu engleske reprezentacije već je neko vrijeme na radaru Spursa, no nije poznato koliko je Harry ponudio Newcstleu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lukabbb13 31.01.2011.

    ako imaju 40 milijuna € mogu dovesti sivonjića i dodu :) hahahah

  • ivica20002000 31.01.2011.

    Taj Tottenham oce sve pokupovat, al nitko nije glup otic tamo. I da Carroll je u Liverpoolu od danas.

  • crespo1607 31.01.2011.

    je otisao slepicka,ali ima tu jos sivonjica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare