To je to što me zanima!

'Spursi' strahuju; Chelsea i United love Modrića u siječnju

Tottenham iako je uspio zadržati Luku Modrića već sada strepi pred siječanjskim prijelaznim rokovima i novim, bogatim ponudama Chelsea, ali i Fergusona i Uniteda
Vidi originalni članak

Daniel Levy i Harry Redknapp, predsjednik odnosno trener Tottenhama, vjeruju da će Chelsea s novom ponudom za Luku Modrića doći već u idućem, siječanjskome prijelaznom roku za nogometaše.

Osim Chelseaja, pišu engleski mediji, očekuje se da će interes za 25-godišnjega hrvatskog veznjaka iskazati ponovno i Manchester United, tj. menadžer kluba s Old Trafforda Alex Ferguson.

Ovog ljeta Škot nije pronašao odgovarajuću zamjenu za umirovljenog Paula Scholesa, tako da potraga za njim nipošto nije gotova.

Poznato je još otprije da je Ferguson veliki Modrićev obožavatelj.

Daily Star piše da će Levy Modrića pokušati "zavezati" za White Hart Lane novim, poboljšanim ugovorom, kojim će mu povistiti plaću za 66%: umjesto 51.000 tjedno, koliko je zarađivao dosad, Modrić bi ubuduće trebao primati 86.000 eura tjedno.

Isti izvor u nedjeljnom je izdanju naveo svojstva posljednje ponude koju je Chelsea poslao za Modrića: radilo se o 34 milijuna u novcu i brazilskom stoper Alexu u "naturi", što bi transfer otprilike dovelo u okvire spominjanih 45 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • user_111137 04.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 5R83 N4 VR83 04.09.2011.

    marko naletilić inaće svijetski poznati nogemetni menager je baš prije nekoliko dana izjavio kako veliki i ozbiljni klubovi ne obavljaju velike transfere u zimskom prijelaznom roku,već to obave u ljetnom kako bi te "velike" igrače uklopili u svoju igru...tako da ja vjerujem kako od toga transfera neće biti ništa ove zime...možda tek na ljeto

  • user_58748 04.09.2011.

    najnovija vijest,exkluzivno.Anzi iz dagestana nudi za modrica 82,457 miliuna eura i etoo-a pride.

Komentiraj...
Vidi sve komentare