To je to što me zanima!

Spursi u SAD-u: Modrića i društvo posjetili su 49ersi

Nogometaši Tottenhama nalaze se u SAD-u na pripremama. Među njima su naravno i hrvatski reprezentativci Luka Modrić, Kranjčar i Ćorluka...
Vidi originalni članak

Na prvom treningu Spursa u San Joseu u četvrtak momčad su posjetile ponajveće zvijezde NFL momčadi San Francisco 49ersa, quarterback (dodavač) Alex Smith i napadač Joe Staley, kao i trener Clive Allen.
- Gledano iz naše perspektive vidjeti i biti prisutan uživo na ovakvom treningu je sjajno, jer mi nemamo prilike vidjeti nogometni klub ove razine u našoj zemlji. Stoga je gledati uživo vaše internacionalne igrače izbliza zaista super – komentirao je Smith, koji se i sam okušao u nogometu, oprobavši udarce prema golu. Inače, Spursi su u San Jose stigli u srijedu nakon desetosatnog leta, a njihom je prvom treningu nazočilo oko 1200 gledatelja, od kojih se nekolicina znatiželjnika bila odjevena u kockaste dresove hrvatske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • buffon_boy 16.07.2010.

    Baš me zanima kakvi će biti Spursi ove sezone. Prva su bili katastrofa. Druga odlični! Treća ??? Finale Lige Prvaka: Tottenham - Dinamo Zagreb :)))))))))) hahahahhahaha Nek se ponovi Leeeeeeeeeds :))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare