To je to što me zanima!

Sramite se: Talijani i Rusi su se većinu vremena šetali terenom

Pogleda li se nekoliko posljednjih minuta teško bi bilo povjerovati da se Talijani i Rusi nisu dogovorili oko rezultata. Odigrali su 1-1 čime su i jedni i drugi prošli dalje
Vidi originalni članak

Nadao sam se da će Talijani i Rusi pošteni. Glavno da nam Uefa stalno drži predavanja o fair-playu, rekao je nakon utakmice Hrvatske i Ukrajine izbornik U-17 reprezentacije Ivan Gudelj.

Hrvatska je pobijedila 2-1, no rezultat iz druge utakmice u našoj skupini B odveo je u polufinale Italiju i Rusiju. Odigrali su Talijani i Rusi taman onoliko koliko im je trebalo za prolazak skupine. Zabili su po gol i u lice se narugali mladim Hrvatima.

- Pa ne mogu vjerovati da se i u ovim uzrastima namješta - priča razočarani Gudelj.

Ako je i postojala nada da se eventualno nisu dogovorili, ono što su navijači gledali na toj utakmici samo je potvrdilo sramotu Talijana i Rusa. U posljednjih 20-ak minuta utakmice talijanski su se braniči dodavali na svojoj polovici, Rusi su ih čekali pred svojim golom, no niti jedni ni drugi ni pokušali nisu napasti. O njihovim potezima dovoljno govore i zvižduci gledatelja. Teško je bilo što reći osim - sramota!

Naravno, imala je Hrvatska svoje prilike u utakmicama s Italijom i Rusijom. U oba susreta bili su Gudeljevi momci bolji od protivnika i morali su pobijediti. Igrom slučaja nisu uspjeli zabiti gol i doveli su se u situaciju da ih prljavim igrama kolege iz Rusije i Italije izbace. Tuga je prevelika, nisu to hrvatski reprezentativci ni pokušali sakriti, no priliku za revanš ova fantastična generacija ima već na Svjetskom prvenstvu krajem ove godine...

Pogledajte posljednju minutu utakmice Italije i Rusije.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • transmiter 13.05.2013.

    Ma zašto da se srame Rusi i Taljani.Oko njihove repke nisu koje kakvi šalabajzeri kao oko naše.Njihovi novinari ne pišu o svojoj repki da su najbolji kao naši.Njih ne zanima koliko menanđera ima na utakmici.Mi se trebamo sramiti jer smo tak naivni.Kako se samo pisalo za rukometnu repku kako su pošteno odigrali sa španjolcima.Mi stalno o poštenjua u državi se krade kao da je tuđa.Pa nekima i je.

  • Evropa 13.05.2013.

    Sramota za nogomet i za sport.

  • DART MAUL 13.05.2013.

    Rusi su zaboravili kad smo pobijedili Englesku koliko su nam cviječa poslali!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare