To je to što me zanima!

Sramota: Gađao Aubameyanga bananom pa ga policija uhitila!

Napadača Arsenala gađao je nakon njegovog pogotka iz jedanaesterca kojim su topnici poveli 1-0, a uz njega na jučerašnjem sjevernolondonskom derbiju uhićeno je još šestero ljudi
Vidi originalni članak

Arsenal je u spektakularnom sjevernolondonskom derbiju svladao svog najvećeg rivala, Tottenham, 4-2, a pozornost je s utakmice na trenutak ukrao navijač Spursa koji je napadača topnika, Pierrea-Emericka Aubameyanga, pogodio bananom!

Policija sada provodi istragu kako bi se otkrilo radi li se tu o rasističkom ispadu, a Engleski nogometni savez zalaže se za sve moguće akcije protiv tog navijača, tako da je izgledno kako bi navijača mogla dočekati poduža zabrana gledanja utakmica, s obzirom da je izvjesno kako je banana bačena kao dio rasističkog napada na gabonskog napadača.

A policija je uhitila još šestero ljudi

Od toga su dvojica i Arsenalovi navijači koji su palili dimne bombe unutar stadiona... Eto ti civiliziranih navijača!

Vruće je bilo i na terenu, gdje su se igrači dvaju momčadi zamalo 'pošibali' nakon gola Erica Diera, a pao je i crveni karton pri kraju utakmice kada je s terena u svlačionicu poslan Jan Vertonghen.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Exterminator 04.12.2018.

    Možda nije ništa loše mislio

  • VOLBEAT 03.12.2018.

    Ne vidi se baš najbolje, ali ovo mi se para kao kora od banane, ne i plod... Što se sad događa? Je li rasizam ili ne, pošto maj*uni jedu plod banane, ne i koru...?

  • 03.12.2018.

    Banan d oro

Komentiraj...
Vidi sve komentare