To je to što me zanima!

Debakl i nakon debakla: Cafua potjerali iz svlačionice Brazila!

Cafu se spustio u svlačionicu jer je htio utješiti igrače nakon debakla u polufinalu. Legendarnog kapetana Brazila potjerali su jer tamo ne žele "nepoznate ljude"...
Vidi originalni članak

Legendarni desni bek Brazila i bivši kapetan peterostrukih svjetskih prvaka doživio je drugi šok u nepuna dva sata. Prvo je Njemačka osramotila Brazil isprativši ga iz polufinala sa 7-1, a potom su Cafua nakon utakmice potjerali iz svlačionice jer tamo "ne žele nepoznate ljude", piše brazilski Globoesporte.

Cafu je nakon brazilskog debakla protiv Njemačke u polufinalu SP-a otišao prema svlačionici kako bi podržao igrače i utješio ih. Ali nije se dugo tamo zadržao. Zaštitari su ga potjerali jer je predsjednik brazilskog saveza Jose Maria Marin naredio da nitko od nepoznatih ne smije kročiti u svlačionicu nakon utakmice.

- Rekao sam im da nisam stranac i da sam došao zagrliti dečke i podržati ih. I to je to. Osjetio sam kako im u ovom trenutku treba netko tko će im reći da je to nogomet i da dignu glave. Ali doslovno su me izbacili. Rekli su mi da ne žele nepoznate ljude da se motaju po svlačionici. Ja sam se okrenuo i otišao - rekao je Cafu.

"Nepoznati" Cafu dvaput je dizao pokal svjetskog prvaka, za Brazil je odigrao rekordne 142 utakmice. Tko zna što bi bilo da je Pele došao u svlačionicu. 

Možda bi i njega potjerali...

Idi na 24sata

Komentari 65

  • KTBFFH ZG 09.07.2014.

    E sramote. Mogu se poklopiti usima.

  • bosanac laki 09.07.2014.

    još jedan dokaz da su brazilci nacija gdje svako svakog mrzi i ne poštuje,ovo SP je pokazalo pravu stranu brazilaca.

  • BernySinara Wesker 09.07.2014.

    zato sto su to primitivcine koje neznaju uciti iz poraza i prihvatit cinjenicu da su spusili Mate zato su ga potjerali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare