To je to što me zanima!

Sramota i u Zenici: Navijači su gazili i palili izraelsku zastavu

Uoči utakmice protiv Izraela navijači BiH skandirali su Palestini, a prema pisanju medija u BiH, prvo su izgazili pa zapalili izraelsku zastavu. I njih čeka kazna Uefe
Vidi originalni članak

Nije se osramotila samo Hrvatska nakon slike kukastog križa s poljudskog stadiona na kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije. Osramotili su se i navijači Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina pobijedila je Izrael na Bilinom polju 3-1 u skupini B. Uoči utakmice domaći navijači skandirali su Palestini, a prema pisanju medija u BiH, izvan stadiona su prvo izgazili pa zapalili izraelsku zastavu.

Neposredno prije sučevog zvižduka s južne tribine stadiona Bilino polje dio navijača skandirao je "Juden Auf Wiedersehen" (Židovi, doviđenja).

Idi na 24sata

Komentari 194

  • adnan007 14.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AlenTalic_1 14.06.2015.

    Ne vjerujte svemu što pročitate, ja živim u Zenici 3 minute od stadiona, nije bilo nikakvog paljenja I gaženja zastave njihove u Zenici, sve je proteklo mirno bez incidenata, atmosfera odlična. Mediji su iskreno napuhali Izraelsko gostovanje u Zenici, osiguranje je bilo normalno ništa naročito, ne moraju se oni bojat za svoju sigurnost u BiH, ipak mi nismo oni. Zato ne serite, niste bili tu u Zenici, zato tišina,molim lijepo.

  • Mercedes s klasa 14.06.2015.

    Ma ne može biti oni su multikulturni ovo je neka greška hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare