To je to što me zanima!

Sramota 'redsa' bez Lovrena! Pali kod fenjeraša Premierlige

Dejan Lovren zbog bolesti nije bio u konkurenciji, a u ludoj završnici redsi su pogodili i vratnicu! Swansea je došao tek do pete pobjede u prvenstvu i nagovijestio kako još nije za otpis
Vidi originalni članak

Swansea je ove godine postigao najmanje domaćih pogodaka među svim momčadima u Premierligi (7), a Liverpool je najraspoloženiji u gostima i nitko nije zabio više od njih, dali su ih čak 29. Međutim, i s takvom očajnom statistikom, Swansea je pred svojim navijačima ipak uspio pobijediti "redse" 1-0. 

Bio je Liverpool daleko bolji, ali čini se da su preciznost ispucali u prošlom kolu i ludom slavlju na Anfieldu gdje su Manchester Cityju zabili čak četiri gola.

Premijerligaški debi u dresu Liverpoola imao je Virgil van Dijk koji je u obrani zamijenio bolesnog Dejana Lovrena. I upravo je najskuplji branič u povijesti bio najopasniji čovjek u prvoih pola sata igre. Iako je Liverpool imao 70 posto posjeda, samo su jednom u 30 minuta zapucali na protivnički gol, a pokušao je upravo Van Dijk, glavom nakon Oxladeova ubačaja. Par minuta kasnije je on nabacio Salahu čiji je volej otišao preko gola.

Pogodak odluke je pao u 40. minuti. I ponovno je u glavnom planu bio Van Dijk koji je pogriješio nakon kornera i nenamjerno dodao loptu na nogu Fernandezu. Argentinac je odbacio loptu do Mawsona koji je preciznim udarcem matirao Kariusa. Posljednjih nekoliko minuta Swansea je igrao s desetoricom jer je u slavlju pogotka asistent Fernandez zaradio posjekotinu na nosu.

U drugom poluvremenu je Liverpool prijetio, pokušavali su Salah, Firmino, Van Dijk, Ings,... ali je Fabianski čvrsto zaključao svoj gol i nije dopustio da ijedna od tih lopti završi u mreži.

Nakon prošlotjedne euforije, Liverpool je doživio hladan tuš. Neki bi se čak usudili reći - no Lovren, no party... Liverpool je neočekivanim kiksom ostao na 47 bodova i zaostaje za trećim Chelseajem tri boda, a Tottenham im puše za vratom s dva boda manje.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • čoviksjuga 23.01.2018.

    Ništa tu nisu krivi igrači nego uprava, koja gura politiku kluba koja svakom normalnom navijaču izgleda ovako " prodaji najbolje ( Suarez, Couthino, evo i Salah je na izlaznim vratima već ), a kupuj sve i svašta ( a najviše panjine tipa Lalana, Inx, Karyus itd. ) i onda ako se potrefi da neki od njih zna nešto odigrati prodaj ih odmah ! ". Najslavniji engleski klub u 20.-om stoljeću su doveli na razinu da neće biti prvaci ovakvom klupskom politikom narednih 50 godina. Nažalost i Klopp se uklopio u navedeno jer misli za sebe da je toliko dobar trener da i sa prosječnim igračima može dogurati na vrh, gurajući svoj stil igre. Pa nije ovo Bundes liga gdje svi igraju otvoreno pa ekipa sa boljom napadačkom igrom pobjeđuje. Ovdje ima "krvavih bunkeraša" koje možeš probiti samo kvalitetom !

  • OS98netko 23.01.2018.

    Eto da je igro lovren dobili bi 3 razlike daj ne pisite nebulastine

  • tomicalomica 23.01.2018.

    Sramota Redsa i katastrofalna reakcija Van Dicka , nadam se da mu neće pobit familiju navijači , a Lovren da je igrao bi se bacio na glavu i spasio ovaj gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare