To je to što me zanima!

Sramota! Veličali su osuđenog ratnog koljača i nikome ništa

Uefa je poništila kaznu Crvenoj zvezdi čiji su navijači veličali ratnog zločinca i srpski će klub protiv CSKA iz Moskve u osmini finala Europske lige igrati pred ispunjenom Marakanom u Beogradu
Vidi originalni članak

Crvena zvezda početkom godine dobila je kaznu jedne utakmice bez navijača jer su njezini navijači veličali osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

No gospoda iz Uefe donijela su presedan u slučaju navijača koji često veličaju ratne koljače i poništila im kaznu za utakmicu protiv CSKA iz Moskve u Europskoj ligi.

Tako će Zvezda najvažniju utakmicu sezone igrati pred punom Marakanom, nakon što je Disciplinska komisija uvažila žalbu srpskog kluba zbog sramotnog transparenta na utakmici u Bjelorusiji protiv BATE Borisova.

Zvezda se žalila da su transparent unijeli bjeloruski navijači, a Uefa im je - povjerovala!

- Prezadovoljan sam odlukom Uefe, ovo je ogroman uspjeh na europskoj sceni, ovaj put van terena. Ponosan sam jer smo dokazali da Zvezda nije kriva i da zaslužuje uvijek imati svoje navijače uz sebe - rekao je direktor kluba Zvezdan Terzić.

Pomogao im Dejan Stanković

Isti ti navijači na nogometnim i košarkaškim utakmicama nose transparent Vukovar na ćirilici, a prošle godine su na Euroligi imali transparent tenka ispod kojeg su razvili poruku Vukovar na ćirilici i branili se da je to bilo slučajno.

PRAVE SE BLESAVI Ma, svaka sličnost sa stvarnim tenkovima je slučajna, kažu oni

Zvezdan Terzić dodao je kako je za ovu Uefinu odluku zaslužan i Dejan Stanković.

- Posebno bih zahvalio našim prijateljima u Uefi, Zoranu Lakoviću i Dejanu Stankoviću koji su se angažirali i pomogli da pobijedi pravda . Pokazali smo da Zvezda vraća ugled i snagu koju je nekad imala - rekao je Terzić.

Haaški sud 22. studenog nepravomoćno je osudio Ratka Mladića na doživotni zatvor zbog genocida u Srebrenici, gdje je ubijeno 8.372 bošnjačkih muškaraca i žena, progona, istrebljenja, ubojstva, deportacije i nečovječna djela kao zločine protiv čovječnosti te za ubojstva, teror, nezakonite napade na civile i uzimanje pripadnika UN-a za taoce kao ratne zločine na području BiH od 1992. do 1995.

DORH OBJAVIO POSTUPKE Mladićevi zločini u Hrvatskoj: Minirao Peruću, ubijao civile...

Za zločine u Hrvatskoj ovaj ratni koljač nije odgovarao, a kako stvari stoje, nikad ni neće. Hrvatski sudovi osudili su ga u odsutnosti zbog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, bombardiranja civilnih ciljeva, pokušaja miniranja Peruće...

Idi na 24sata

Komentari 156

  • nokia0102 06.02.2018.

    Pomocnik glavnog sudije alfonsa orije je javno priznao da nisu imali dokaza, vec da je osudjen na osnovu pretpostavke! Ovo je cista politcka presuda i to je cinjenica!

  • Dennyy 06.02.2018.

    S obzirom da je ovdje napravljen presedan, znamo što nam je činiti dalje.. kada naši naprave pizdariju, pozivati se na taj presedan i amen.. ali naši su premutavi da to naprave, lakše je skrušeno čekati da nam opale kaznu i naguziti se.. žele da imamo prazne tribine protiv Engleske zbog onog kukastog križa.. izvolite se pozvati na taj presedan i ukinuti tu kaznu

  • giovanni123 06.02.2018.

    Razlika je sto svi urgiraju za njihov klub ..a kod nas tkz NAŠI podmeću da se kazni i repka i naši klubovi ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare