To je to što me zanima!

Sramotan potez igrača Barce: Pa što onda? I mene vrijeđaju

RUŽNA GESTA Jordi Alba tijekom utakmice protiv Real Sociedada pokazao je srednji prst igraču domaće momčadi. Barcelona je gubila 2-0 pa okrenula na 4-2 za prvu pobjedu na Anoeti nakon 11 godina
Vidi originalni članak

Barcelona je preokretom pobijedila Real Sociedad 4-2 za prvu pobjedu na Anoeti nakon 11 godina. Paulinho i Messi zabili su jedan,  a Suarez dva gola. 

Jordi Alba opet je bio motor Barcelone po lijevoj strani. Preporodio se Španjolac odlaskom Neymara koji je bio gazda na toj lijevoj strani, ali omaleni lijevi bek napravio je glupost zbog koje bi mogao biti naknadno kažnjen.

U jednom trenutku utakmice pokazao je srednji prst igraču Sociedada, piše Marca.

- Da, učinio sam to. Uhvatile su me kamere, zar ne? Ispričavam se ako je to nekoga uvrijedilo, ali i mene vrijeđaju i svašta mi govore pa to prihvatim kao dio showa - rekao je Jordi Alba.

VIDEO Barca je gubila 2-0 i okrenula, pogledajte Messijevu čaroliju...

Barcelona je prekinula prokletstvo Anoete, stadiona na kojem nije znala za pobjedu u zadnjih sedam utakmica što joj je bio najgori gostujući skor u La Ligi u ovom stoljeću. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Bad card 15.01.2018.

    Kakvo razapinjanje čovjeka zbog običnog prsta! Pa nije ga uvrijedio ili ne daj bože udario.

  • Boki8 15.01.2018.

    Najbolji lijevi bocni danasnjice.

  • dirknowitzki89 15.01.2018.

    ahhaahahah ajmoooo doticni novinaru svrsavajj orgazaaaam.....barca napokon bolja od realaa doceka si svojih 5min....suarez najbolji igrac utakmice daleko a ja samo o messiju citam hahahahahaha kakvi kompleksii eeeeeeeejjjjjj......ali molim te ako real osvoji ligu prvaka nemoj nestat ko ovo lito na 3-4miseca i ne napisat nijedan clanak...daj budi i tada aktivan plizzz bar nas informiraj kako je ronaldo ljubomoran i tako nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare