To je to što me zanima!

Sramotno ponašanje Ramosa: Pljunuo Costu, čeka ga kazna?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sergio Ramos i Diego Costa vodili su svoj privatni "rat" na utakmici Reala i Atletica. Ramos je u jednom trenutku pljunuo Costu koji je cijelo vrijeme provocirao Realovce
Vidi originalni članak

Real je u gradskom derbiju pokazao Atletico Madridu tko je gazda u gradu. "Kraljevski klub" slavio je 2-0 golovima Ronalda i Özila. No na terenu ponašanje nekih igrača Reala nije bilo nimalo "kraljevski". Sergio Ramos i Diego Costa kao da su na travnjak istrčali s nerazriješenim računima.

Ovaj VIDEO ide u prilog toj priči. Na njemu Ramos žestoko udara Costu laktom dok je ovaj još igrao u Rayo Vallecanu. Costa se ovaj put namjerio na Ramosa u dresu Atletico Madrida. I bilo je problema od prve minute.

Ramos je opet "lamatao" rukama (laktom udario Falcaa), ali "lamatao" je i Costa. U jednoj je akciji brzim potezom ruke "fingirao" udarac prema Ramosu. Pogledajte što je napravio Costa. Ramos se odmah požalio sucu, ali sve je prošlo bez kartona.

Costa se kod svakog kornera naguravao s Pepeom i Ramosom, a sve je kulminiralo kad je španjolski reprezentativac pljunuo na napadača Atletico Madrida. Video na kojem Ramos pljuje pogledajte OVDJE. 

Ramos bi mogao biti kažnjen od vodstva lige zbog ovog sramotnog poteza. No, kaznu bi mogao dobiti i Costa. Doduše, nešto manju, ali nije niti on baš nevino djetešce. Pravo je čudo kako su ova dva igrača završila utakmicu bez crvenih kartona. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Iniesta 8 03.12.2012.

    Vidi se da je u Realu ;)...

  • WOMANIZER 03.12.2012.

    umišljena i preplaćena budala!

  • dobby_1 03.12.2012.

    a više i glupe reklame kod svakog videa -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare