To je to što me zanima!

Srđan Lakić promašio penal, a onda zabio tri gola Koblenzu

Hrvatski napadač Srđan Lakić ponio je epitet igrača utakmice u 4-1 gostujućoj pobjedi Kaiserslauterna nad trećeligašem Koblenzom u osmini finala DFB Pokala
Vidi originalni članak

Započeo je Lakić od prve minute, a tri je puta suparničku mrežu zatresao u razmaku od samo 11 minuta, od 54. do 65. Valja reći da je trenutno osmoplasirani sastav njemačke treće lige na poluvremenu imao vodstvo 1-0 golom Thomasa Klasena iz 17. minute, a da je Lakić u 37. minuti propustio realizirani udarac s bijele točke, točnije vratar Paucken je njegov udarac uspio zaustaviti. Ipak, u drugom dijelu se Lakić višestruko iskupio za nerealizaciju najstrože kazne. Dva je gola zabio desnicom, jedan glavom, a trener Kurz zamijenio ga je u 79. minuti. Kažimo da je plasmanu Kaiserslauterna u četvrtfinale DFB Pokala pridonio i Ivo Iličević koji je igrao do 67. minute.

Lakiću je ovo drugi hat-trick u DFB Pokalu ove sezone (prvi je zabio Arminiji, op.a.), a ukupno je u tom natjecanju u tri susreta zabio čak sedam golova. Priliku za nastavak golgeterskog niza imat će već sljedeće srijede kada Kaiserslautern u četvrtfinalu gostuje kod drugoligaša Duisburga.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • alennela 19.01.2011.

    I ja sam igral 1/2 i naravno dobio!!! :) Hvala Lakiću!!!

  • Philly76 19.01.2011.

    koja igračina. treba smjesta u reprezentaciju ove godine jer je trenutno naš najbolji napadač!

  • Isco16 19.01.2011.

    naravno kad je bilo iz 1/2 , moro je fulat il bi ga ljudi ko Šapina ošamarili

Komentiraj...
Vidi sve komentare