To je to što me zanima!

Srbi bijesni: Xhaka provocirao proslavom, Shaqiri kopačkama

Shaqiri je igrao u kopačkama koje su imale na sebi zastavu Kosova, a kad je Xhaka zabio gol, provocirao je Srbe tako što je formirao rukama albanskog dvoglavog orla
Vidi originalni članak

Srbi su doživjeli najgori mogući scenarij u Kalinjingradu protiv Švicarske. Noćna mora po ionako kišovitom vremenu za 'orlove'.

SP: SRBIJA - ŠVICARSKA 1-2 Švicarska preokrenula Srbiju! Potopili su ih Xhaka i Shaqiri...

Poraz 2-1, primljeni gol u 90. minuti za poraz i to nakon što su od pete minute vodili golom Mitrovića. Slomili su ih Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri, reprezentativci Švicarske s Kosova.

Shaqiri je igrao u kopačkama koje su imale na sebi zastavu Kosova, a kad je Xhaka zabio gol, provocirao je Srbe tako što je formirao rukama albanskog dvoglavog orla. Istu proslavu ponovio je i Shaqiri nakon pobjedonosnog gola.

Time je, pišu Srbi, svima jasno stavio do znanja koja mu je reprezentacija u srcu, a to svakako nije Švicarska.

Ako Srbi misle proći u drugi krug morat će u zadnjem kolu pobijediti Brazil.

Ni manje, ni više...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 402

  • nebudimonavijači 24.06.2018.

    Ljudi,mislim da ovdje jedini i pravi komentar jest " Švicarsko, neka te bude sram " Dali bi mi htijeli ta dva debila u repki ? Dali bi se ponosli njima i njihovom ponašanju ? Mislim jedino da Švicarska se treba sramiti što nema svojih igrača več posuđuje albance koji promoviraju svoju Albaniju kroz Švicarsku repku. Srame se lako samo Švicarci. Ova dvojica su odavno bez srama,kad su se prodali drugoj zemlji da brane njezine boje na SP-u,a tuguju za Albanijom.

  • mata iz inata 24.06.2018.

    Srbi, ko Srbi, sve im tuđe smeta a ne vide sebe. Počistite u svom dvorištu pa onda prozivajte druge.

  • danijel23 24.06.2018.

    Steta, sami sebe ste pobjedili.. Imate sanse protiv brazila samo pametno

Komentiraj...
Vidi sve komentare