To je to što me zanima!

Srbi i Albanci zajedno: Iz Italije pozivaju na smirivanje strasti

Nakon teških obračuna na terenu stadiona Partizana početkom tjedna, nogometaši iz Albanije i Srbije u svojim su klubovima pozirali s ciljem da pokažu zajedništvo
Vidi originalni članak

Lazio je spojio Dušana Bastu i Filipa Đorđevića zajedno s Thomasom Strakoshom, Etritom Berishom, ali i Lorikom Canom, koji je bio među najagresivnijima u sukobima na kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2016. između Srbije i Albanije.

Njih su petorica pokazali da žele zajedno izgraditi bolje odnose, a Lazio je na društvenim mrežama fotografiju upotpunio s porukama "insieme" i "together". 

Zajedničku fotografiju Srba i Albanca objavio je i Empoli. Uz rukovanje Nemanje Radonjića i Elseida Hysaja na Castellaniju stoji i poruka kluba: 

- Nogomet i oni koji ga vole. 

Nakon žestokih sudara i prekida utakmice reprezentacija Srbije i Albanije i dalje se čeka reakcija Uefe. Krovna organizacija pokrenula je disciplinski postupak protiv oba saveza, a nagađa se da će Srbija biti kažnjena igranjem domaćih utakmica izvan granica države ili pred praznim tribinama

Postoji i opcija da se utakmica ponovno odigra od početka, na neutralnom terenu.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • mik 18.10.2014.

    Albance svakako eliminirati iz kvalifikacija ! A, politika i sport ? Kazniti svakog sportaša koji i pokuša baviti se politikom, počevši od Šimunića !

  • Belina_1 18.10.2014.

    Pozvali su ih šefovi na "čašicu" razgovora...

  • Bassa_1 18.10.2014.

    Podrška ovakvim potezima. Incident na utakmici se nije dogodio zbog sporta već zbog politike. Srbi i Albanci jednako loše žive dok njihovi političari uživaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare