To je to što me zanima!

Srbi o "barakudama": Počelo je, Hrvati kukaju i optužuju!

Mondo donosi naslov 'Počelo je - Hrvati kukaju i optužuju!'. U zaključku pišu kako hrvatski mediji osuđuju Srbe, a nisu izvijestili o napadu Dobuda na Filipovića (?!)
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobijedila Španjolsku i nadala se kako će Srbija odigrati poštenu utakmicu i uzeti barem bod Crnoj Gori, kako bi otišla u četvrtfinale. 

- Ne treba očekivati pomoć od Srba - rekao je Karač uoči te utakmice.

Dobro je rekao, već su osigurali polufinale, a iako su kvalitetom bolji od Crnogoraca, Srbi su se 'brčkali' i lako izgubili.

Da stvar bude gora, imali smo još jednu šansu, Rumunji su nas mogli spasiti, ali su tijesno izgubili od Njemačke koju su dobrano 'pogurali' suci. Naravno, razočaranje je bilo veliko, što su popratili svi hrvatski mediji. 

No, srpski su se našoj situaciji izrugali. Tako je Mondo u ponedjeljak navečer donio članak s naslovom 'Počelo je - Hrvati kukaju i optužuju!'. U zaključku pišu kako  hrvatski mediji osuđuju Srbe, a nisu izvijestili o divljačkom napadu Nikše Dobuda na Filipa Filipovića (?!), što naravno nije istina, baš naprotiv, divljački potez svi su osudili. 

B92 također je donio 'nepristojan' naslov, 'Poraz Srbije, Hrvatima po zasluzi'. U tekstu su Hrvatsku spomenuli u samo jednoj rečenici, ali i naslov je dovoljan da se shvati što su mislili.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • srbko 24.01.2012.

    Znaš kako. Želimo zlato. Ali ako ga uzmu Mađari ili Italijani ili bilo ko drugi OK. Znači da su bolji u tom trenutku. Ali važno je da Hrvatska neće. A naši su delfini toliko zlata i medalja doneli da jedno manje-više, baš nešto i ne znači. Pukni.

  • srbko 24.01.2012.

    Šta ispadne kada se dogovore Srbi i Crnogorci? Hrvatska.

  • crniđorđe 24.01.2012.

    ko je kude barakude

Komentiraj...
Vidi sve komentare