To je to što me zanima!

Srbi prekrižili Jovića: Lagao je, logično da smo ga isključili...

U jednom profesionalnom odnosu postoje kriteriji kojih se svaki igrač mora držati. U situacijama kao što je ova s Jovićem postupam profesionalno, isključio sam ga iz momčadi, rekao je Tumbaković
Vidi originalni članak

Mladi srpski napadač Luka Jović (21) odigrao je svoje u reprezentaciji. Barem dok je izbornik Ljubiša Tumbaković. Izbornik ga je ponovno ignorirao pa se Jovićevo ime nije našlo na popisu za susrete s Liutvom i Paragvajem.

Tumbaković mu je jako zamjerio što je u rujnu, kako kaže srpski izbornik, lagao zbog ozljede. Jović je napustio kamp reprezentacije jer se žalio na bolove pa je četiri dana kasnije zaigrao za Real protiv Levantea.

- Kriteriji profesionalnog nogometaša moraju se znati, također i patriotska odgovornost, a ja to pratim jer je to dio mog posla. S jedne strane Luka je mlad dečko, ali iza njega je šest, sedam godina profesionalne karijere - rekao je Tumbaković pa dodao:

- U jednom takvom profesionalnom odnosu postoje kriteriji kojih se svaki igrač mora držati. U situacijama kao što je ova s Jovićem postupam profesionalno, i logično, isključio sam ga iz momčadi. Sve dalje će ovisiti isključivo o njemu, o nastupima u Realu i o kvaliteti njegovih igara u tim utakmicama.

Srbija ne stoji dobro u kvalifikacijama za Euro. Treći su u skupini iza Ukrajine i Portugala.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • aavent 29.10.2019.

    Ma ako zabije dva tri gola odmah ce ga zvati

  • Xyster 29.10.2019.

    Dovoljno je vidjet tko mu djevojka da zakljucis da je lik totalna rupa u glavi.

  • 29.10.2019.

    Da sam ja na Jovićem mjesto, davno bih se oprostio od reprezentacije dokle god menadzeri i treneri guraju debelog i lošeg mitrovica koji igra u championshipu. A Jovića se namjerno drzi na klupi, to je nepravda i normalno da je takvo okruženje teško podnijet i neshvatljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare