To je to što me zanima!

Srbi se već bruse na Hrvatsku: Komšije čekaju, kakav spektakl!

'Prvoklasna senzacija! Komšije nokautirale Italiju', naslov je na srpskom Kuriru nakon što je hrvatska teniska reprezentacija iznenadila favoriziranu Italiju (2-1) i prošla u polufinale Davis Cupa gdje može igrati protiv Srbije
Vidi originalni članak

Velike su šanse da ćemo u polufinalu Davis Cupa imati klasik! Puno drame u ovogodišnjem izdanju DC-a, a posljednjoj smo svjedočili u četvrtfinalu kad je Hrvatska senzacionalno izbacili favorizirane Talijane, samo su neki od natpisa u srpskim medijima dan nakon što je naša teniska reprezentacija izborila polufinale Davis Cupa u kojem će igrati protiv boljeg iz ogleda Srbije i Kazahstana.

NEPOBJEDIVI HRVATSKI PAR Nikola kao tenisač preživljavao sve do 27. godine, a Mate je kao dječak u sezoni slomio 13 reketa

Naši su tenisači prošli dalje s 2-1, a večer je odlično počela slavljem Borne Goje protiv Lorenza Sonega (7-6(2), 2-6, 6-2), a bilo je to veliko iznenađenje jer je Sonego 27., a naš Borna 279. tenisač na ATP listi.

- Hrvatski anonimus počistio Sonega! Gojo je uzeo mjeru Talijanu poslije velike borbe i skoro dva i pol sata tenisa u Madridu - piše srpski Informer.

Nakon toga je Marin Čilić odlično krenuo u meč protiv Jannika Sinnera, ali prvi hrvatski reket nije uspio izdržati do kraja. Iako je imao set i break prednosti, Čilić je na kraju izgubio 6-3, 6-7(4), 3-6, a mladi Talijan opravdao je ulogu favorita. 

NAKON SKALPA KARIJERE Junak Gojo: Atmosfera? Pa mi u Splitu smo puno luđi od ovog...

- Prvoklasna senzacija! Hrvatska čeka Srbiju u polufinalu! Komšije nokautirale Italiju - naslov je na srpskom Kuriru

Što se tiče pitanja prolaska, drame nije bilo jer imamo najbolji teniski par na svijetu. Nikola Mektić i Mate Pavić u dva su seta bili bolji od Sinnera i Fabija Fogninija (6-3, 6-3) te su tako naši tenisači ušli u polufinale Davis Cupa.

- Ako naši pobijede Kazahstan, bit će spektakl - stoji u članku Blica.

Bilo kako bilo, naši su tenisači sigurno u polufinalu, a tamo ih čeka bolji iz ogleda Kazahstana Srbije. Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković predvodi susjednu nam reprezentaciju koja se već vidi u polufinalu i tamo je favorit, ali prvo moraju proći izazov u vidu 182. tenisača svijeta Mihaila Kukuškina i 36. tenisača svijeta 'bombardera' Aleksandra Bublika. Polufinale je na rasporedu trećeg prosinca u Madridu.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 01.12.2021.

    Nećemo ostat živi od jugo medija. Nadam se da će ih Kazahstanci razbiti

  • TheBajadera123 30.11.2021.

    srbeki koda su već dobili kazahstance ... hm hm

  • nokia5 30.11.2021.

    Necu trcati pred rudu, posto igramo sa Kazahstanom, koji izbacise kanadu. Inace, cak i i duelu sa vama bih vam dao malu prednost, posto Nole moze da pobedi bilo kog vaseg igraca, ali dubl nam je los.

Komentiraj...
Vidi sve komentare