To je to što me zanima!

Srbi strahuju prije utakmice: "Pilot drona želi ubiti Vučića"

Na dan utakmice između Albanije i Srbije srbijanski Kurir donosi informaciju kako pilot drona Ismail Morina planira ubiti srbijanskog premijera Aleksandra Vučića
Vidi originalni članak

Nogometna utakmica između reprezentacija Albanije i Srbije na stadionu Elbasan večeras od 20:45 silno se iščekuje, uglavnom zbog nenogometnih razloga. Politička napetost zbog pitanja Kosova između dvije države, kao i zbivanja s prvog ogleda u kvalifikacijama za Euro u Beogradu gotovo da jamče da ni večeras neće biti mirno na tribinama i travnjaku.

Reprezentaciji Srbije skupina huligana priredila je jučer kamenovanje autobusa pri dolasku u Tiranu, a predsjednik Nogometnog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je da će razmisliti o neizlasku na teren ponovi li se sličan incident.

Srbijanski Kurir otišao je nekoliko koraka dalje te na današnjoj naslovnici donosi priču kako je upravljač drona iz prve utakmice Ismail Morina , "pripremio dva pištolja i 30 metaka" kako bi likvidirao premijera Srbije Aleksandra Vučića koji je najavio dolazak na utakmicu u Elbasanu.

Iako je FSS ranije objavio kako će Morini biti zabranjen pristup stadion, on se na Facebooku pohvalio kako ima kartu koja - glasi na njegovo ime i prezime?! Poručio je kako će 100 posto biti na stadionu te da "sprema iznenađenje za Vučića". Zbog prijetnji završio je u pritvoru. Ne puste li ga na utakmicu, ekstremni albanski navijači prijetili su napadom na nogometaše Srbije.

Facebook/Ismail Morina - Ballisti, Official

Utakmicu između Albanije i Srbije osiguravat će oko 2000 policajaca , 400 redara, nebom će patrolirati helikopteri, a s okolnih zgrada sve će pratiti snajperisti. Može li i ovaj put iznenaditi neka provokacija? Nema nam druge nego pričekati večer.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • don drle 09.10.2015.

    koja šteta,jedan četnik više il manje,.

  • Indigo78 08.10.2015.

    Naprijed Albanci!!

  • hartun 08.10.2015.

    srbi nece viditi svjetsko ni europsko ni za 50 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare