To je to što me zanima!

"Idiot je gađao mene i Balića, a pogodio je svog igrača Žarka"

Ono što me šokiralo je ozljeda Šešuma, jer je neki idiot s tribine bacio nešto što je pogodilo Šešuma, a gađao je Balića i mene, rekao je Slavko Goluža na "presici"...
Vidi originalni članak

U poluvremenu polufinalne utakmice Srbije i Hrvatske u beogradskoj areni, neprecizni huligan s tribine gađao je Ivana Balića i Slavka Golužu kovanicom. No umjesto naših, srpski je navijač pogodio svog igrača, Žarka Šešuma koji je morao hitno u bolnicu.

- Ono što me šokiralo je ozljeda Šešuma, jer je neki idiot s tribine bacio nešto što je pogodilo Šešuma, a gađao je Balića i mene - rekao je Slavko Goluža na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Šešumu je stradala rožnica. Ostao je preko noći u bolnici na promatranju, a sprski izbornik nadao se kako će mu za oporavak biti dovoljne kapi te da će se Šešum priključiti momčadi na subotnjem treningu. No Šešum će prema najnovijim informacijama morati ostati u bolnici još tri dana.

Nije to bio jedini incident na polufinalnoj utakmici. Osim standarnog repertoara i uvreda, hrvatska himna nije se ni čula od silnih zvižduka, srpski navijači pokušali su napasti naše, ali policija ih je spriječila, a hrvatski golmani morali su se, osim lopti koje su im pucali srpski reprezentativci, boriti i protiv lasera s tribina.

Idi na 24sata

Komentari 490

  • user_113834 30.01.2012.

    Ko ce koga,ako nece srbin svoga!!

  • DaliborkaCimera 30.01.2012.

    Mi hrvati smo divljaci a kako nećemo i bit kad imamo takvu stoku za susjede, i tako čemo se stalno vrtiti u krug,nikad mi mentalno nećemo pobječi sa balkana.....

  • Baraxp 29.01.2012.

    pa ko će koga nego svoj svoga hahahahahaha,MUTAVČINA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare