To je to što me zanima!

Srbi traže novog izbornika: Na listi želja primarni Španjolci?

Prema pisanju srpskih medija, tamošnji je savez naciljao stranca kao zamjenu, a favoriti su Španjolci. Izbor je šarolik, a tamošnji treneri svakako slove kao jedni od najboljih na svijetu...
Vidi originalni članak

Ovogodišnji Euro koštao je već nekoliko reprezentacija promjene izbornika. Nakon Ukrajine, Francuske, Rusije i Njemačke i naši susjedi Srbi moraju mijenjati svoga. Nenad Peruničić dao je otkaz rekavši na presici:

- Neću se skrivati i praviti se da ne vidim stvari. Odgovoran sam za rezultat. Već sam ranije rekao da mi ugovor od četiri godine ništa ne znači. Ako ne napravim promjenu, odlazim - rekao je u Beogradu i otišao.

'Orlovi' će tako nakon što su osvojili 20. mjesto na Euru s tri poraza u grupnoj fazi u Grazu morati naći zamjenu izborniku koji iznimno cijeni našu reprezentaciju. Tek su četiri reprezentacije bile lošije, a one su Poljska, Rusija, BiH i Latvija. Upravo će 'kauboji' ostati upisani kao posljednji poraz koji je Peruničić podnio na poziciji izbornika 'orlova'. 

Prema pisanju srpskih medija, tamošnji je savez naciljao stranca kao zamjenu.

Favoriti su Španjolci, a to bi mogli biti David Davis, Antonio Carlos Ortega, Xavi Sabate, Raul Gonzales, Fernando Barbeito ili neki drugi. Lista je dugačka budući da španjolski treneri slove kao jedni od najboljih. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Blue Star 27.02.2020.

    Lino je slobodan a nije ni skup, osvajač svjetskog i olimpijskog zlata, član HDZ -a i veliki domoljub - dakle ima sve što je potrebno da predvodi posrnuli srpski rukomet a nema ni jezične barijere 😄

  • bedak11 26.02.2020.

    Jel ovo najbitnija vijest u povijesti ovog portala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare