To je to što me zanima!

Srbi krenuli doma, sad se čude: Tko bi rekao da Hrvati padaju?

Naši susjedi i nisu očekivali prolazak, navodno su već krenuli doma jer za prolaz im je trebala pobjeda od četiri razlike protiv Islanđana, a oni su pobijedili 29-26. Spasila ih je Švedska...
Vidi originalni članak

Švedska je zasluženo slavila u Splitu protiv Hrvatske (35-31) što im je omogućilo prenošenje četiri boda u sljedeću fazu čime si otvaraju značajne šanse za ulazak u polufinale Eura.

RASPORED NOVE SKUPINE Protiv Bjelorusa već u četvrtak pa Norvežani i za kraj Francuzi

Osim što su pomogli sebi pobjedom, pogurali su i Srbiju u drugi krug koja će se tamo naći bez bodova. Naši susjedi i nisu očekivali da će se tamo naći, navodno su već spakirali torbe za polazak doma jer za prolazak, kako bi ovisili sami o sebi, trebala im je pobjeda od najmanje četiri gola razlike protiv Islanda.

Završilo je u Spaladium Areni 29-26 i Srbi su pali u očaj...

Jedina nada im je bila da Švedska dobije Hrvatsku što se na kraju i ostvarilo.

- Igrali smo maksimalno protiv Islanda, ali nismo došli do pobjede od četiri gola razlike i zato smo bili tužni. Švedska je odigrala fenomenalno, a mi nismo očekivali da će čak ni bod uzeti velikom favoritu kao što je Hrvatska - rekao je najbolji srpski igrač protiv Islanda Žarko Šešum za stranice RSS-a.

- Imali smo sreće... Švedsku je išlo sve protiv Hrvatske, zadovoljni smo zbog prolaska i ostvaren je prvi cilj - rekao je strijelac pet golova u jučerašnjoj utakmici.

SVE O SUPARNICIMA Francuzi ne zabijaju ispod 32, Norvežani imaju prvog strijelca

Srbija u četvrtak igra protiv Norveške.

- Francuska i Norveška su vrh svjetskog rukometa, a Bjelorusi, kao i mi, ne prenose bodove. Prva grupa nam je bila jaka, a ova je još teža i idemo dati sve od sebe - završio je Šešum.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • 1kuna 17.01.2018.

    hrvatska može do finala jedino ako lino ne bude radio cirkus od rotiranja igraća! a zašto je to radio i izgubio utakmicu ja znam, srbija ide dalje eto zbog toga.

  • zadnji_1 17.01.2018.

    Tko visoko leti nisko pada 😁

  • samo naprijed 17.01.2018.

    Nemozemo mi a da Srbe dvaput ne pobjedimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare