To je to što me zanima!

Srbi u šoku: Ruska trobojka i himna zabranjene u Beogradu

Prema riječima predsjednika Atletske federacije Rusije, njihove sportašice i sportaši morat će proći proceduru kao Klišina kako bi dobili dopuštenje za nastup u Beogradu kao nezavisni atletičari
Vidi originalni članak

Nevjerojatno! Ruska trobojka i himna zabranjene u beogradskoj Areni!, pišu srpski mediji o atletskom europskom prvenstvu koje je na rasporedu u ožujku sljedeće godine. No to nije ništa novo. 

IAAF je suspendirao ruske atletičare nakon što je otkriveno kako su ruske vlasti i atletski savez godinama skrivali, a u nekim slučajevima i potpomagali sustavno dopingiranje ruskih sportašica i sportaša.

Ruska skakačica u dalj Darija Klišina dobila je posebno odobrenje za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru ovoga ljeta, ali ne pod ruskom zastavom. Klišini je u prilog išlo to što se testirala na doping izvan Rusije i nikad nije pala na testu.

Prema riječima predsjednika Atletske federacije Rusije Dimitrija Šljaktina, ruske atletičarke i atletičari morat će proći sličnu proceduru kao Klišina kako bi dobili dopuštenje za nastup u Beogradu kao nezavisni sportaši.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nokia010 07.12.2016.

    Nasli da lome koplje nad Rusijom. Zato amere niko ne dira a znaju svi da se dopinguju! Podrska bratskoj Rusiji!

  • Vlad 07.12.2016.

    Da su provjerili Kineskinje kako treba... (više od polovice osvajačica zlata nisu osvojile NIŠTA podlije Pekinga) A Amerikanci su druga priča. Oni su 3 koraka ispred doping kontrole. Kad otkriju novo sredstvo onda daju test za staro

  • Don Beton 07.12.2016.

    Kak je ova klišina meni zgodna ženska...znaci treba je vrh!

Komentiraj...
Vidi sve komentare