To je to što me zanima!

Srbija pružila dobar otpor, ali Belgija ipak minimalno slavila

Belgijci su dobili Srbiju 2-1 u ne baš briljantnoj utakmici, ali pamte se bodovi, ne dojam. Mihajlovićevi izabranici imali su više udaraca, ali su upisali već četvrti poraz u skupini
Vidi originalni članak

Belgijska nogometna reprezentacija je u 7. kolu napravila značajan korak na putu prema Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Pobijedili su Srbiju 2-1 u ne baš briljantnoj utakmici, ali pamte se bodovi, ne dojam.

Domaći su pred 50.000 navijača bolje otvorili susret, a nagrada im je stigla u 13. minuti. De Bruyne je pogodio glavom u bliži kut s pet metara nakon centaršuta. Samo par minuta kasnije je Benteke bio sam pred golmanom, ali je bio neprecizan. Počeli su se buditi Srbi, a do poluvremena nisu iskoristili dvije dobre prilike, Ivanović nakon kornera, a Markovićev udarac zaustavljen je na gol-crti. 

Nastavak su ponovno bolje otvorili domaći, a Fellaini je pogodio mrežu sa samo tri metra, glavom nakon kornera. Neshvatljiva pogreška srpske obrane. Tri minute prije kraja počasni gol zabio je Kolarov, iz slobodnog udarca s 20 metara. Imala je Srbija i korner u 93. minuti, ali nažalost, ništa od iznenađenja...

Mihajlovićevi izabranici odigrali su solidnu utakmicu, imali više udaraca (10-7) i više njih u okvir (6-3), ali su upisali već četvrti poraz u skupini. 

U rujnu nam slijedi susret upravo protiv Srba, u Beogradu...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Jedinstveni 08.06.2013.

    A sad lijepo nabiti u Beogradu hrvatsku sa par razlike.Inace,prvi put u zivotu sinoc sam navijao protiv Srbije.

  • kamaco2 08.06.2013.

    Srbija je trebala rastepsti Belgiju u Bg, na kraju su primili i potonuli. Sinoć su isto bili bolji ali ništa. Nešto im fali!!! Naši su bili jad i bijeda sinoć ali i dosta puta prije,samo nas je nekad sreća pomazila, jučer nije. Uglavnom-loše!!!!

  • Yassa 08.06.2013.

    trenuto na prostoru bivše JUGE Bosanci su najjači

Komentiraj...
Vidi sve komentare