To je to što me zanima!

Srbija razbila Bahrein, oni ih ishvalili: 'Srbi mogu do finala'

U jakoj su grupi, Brazil je tu, ne pratim sve ekipe detaljno. Ali, Srbija je jaka momčad. Dugo rastu, rekao je izbornik Bahreina Helio Sousa koji je ishvalio Srbiju
Vidi originalni članak

Srbija je prije godinu šokirala mnoge kada je srušila Portugal i izravno se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Legendarni Dragan Stojković Piksi preporodio je reprezentaciju koja je prethodnih godina, unatoč kvaliteti, bila sklona kaotičnim odnosima između igrača i izbornika, što se odražavalo na loše rezultate. Piksi je sve doveo u red i pretvorio ih u respektabilnu družinu koju respektira i Brazil.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ KATARA

Mnogi vide Srbiju kao iznenađenje SP-a u Kataru, a napadačku silu demonstrirali su pobjedom protiv Bahreina (5-1) u prijateljskoj utakmici uoči puta u Dohu. Zabijali su Vlahović, Jović, Đuričić i dvaput Tadić. 

Srbi će Svjetsko prvenstvo otvoriti 24. studenog protiv Brazila, četiri dana kasnije slijedi Kamerun, a posljednji dvoboj igrat će protiv Švicarske. Zanimljivo, protiv Brazilaca i Švicaraca igrali su i prije četiri godine, a oba poraza koštala su ih prolaska u osminu finala.

Ipak, ovaj put je Srbija, po mnogima, favorit za drugo mjesto u skupini, a nahvalio ih je i bahreinski izbornik Helio Sousa. 

- U jakoj su grupi, Brazil je tu, ne pratim sve ekipe detaljno. Ali, Srbija je jaka momčad. Dugo rastu. Dugo igraju zajedno. Imaju kapacitet da prođu grupnu fazu. A poslije? Mogu i do finala - rekao je Sousa.

Hoće li tako biti, doznat ćemo 18. prosinca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • podevčevo 20.11.2022.

    Jel Bahrein mjerilo snage neke reprezentacije,što je sBrazilom,Argentinom,Belgijom,Njemačkom,Francuskom Španjolskom,Portugalom!?

  • NIKE 19.11.2022.

    Nebeski narod u punoj snazi.

  • AnarhosindikaIist 19.11.2022.

    Nisam ih baš pratio, ali sam odgledao jedno poluvrijeme protiv Norveške. Igraju agresivno, imaju dobra krila, zapamtio sam Mitrovića i konkretni su u fazi napada. Najjači pojedinac im je - Piksi Stojković koji je 'homogenizirao' ekipu i odličan je motivator. Nikako potcijeniti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare