To je to što me zanima!

Srbiji se ne piše dobro: Nakon žalbe izbacit će ih iz Europe?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
"SLUČAJ KRUŠEVAC" Disciplinski inspektor Uefe Švicarac Jean-Samuel Leuba traži novčanu kaznu od 200.000 eura, ali i izbacivanje Srbije iz Uefinih natjecanja
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija Uefe krajem siječnja odlučit će o žalbi i eventualnom povećanju kazne Srbiji za "slučaj Kruševac" u kvalifikacijskoj utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske. Srbija je izgubila golom u 94. minuti utakmice. 

Prvo je došlo do masovne tučnjave igrača i članova oba stožera, a navijači su od prve minute rasistički vrijeđali tamnopute igrače Engleske.

Srbija je kažnjena s 80.000 eura i jednom utakmicom bez navijača za reprezentaciju do 21 godine. Igrači i akteri incidenta dobili su i pojedinačne kazne, ali na tu se odluku Disciplinske komisije žalila - Uefa. Sad se Srbiji ne piše dobro.

Jer prema nekim informacijama, Disciplinski inspektor Uefe Švicarac Jean-Samuel Leuba navodno traži novčanu kaznu 200.000 eura, izbacivanje sudionika tučnjave na deset godina iz nogometa, ali i izbacivanje Srbije iz Uefinih natjecanja.

To bi uključivalo i seniorsku reprezentaciju Srbije koja je u kvalifikacijskoj skupini za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. godine s Hrvatskom. Srbija i Hrvatska utakmicu igraju u ožujku na Maksimiru. Ili možda ipak ne...

Idi na 24sata

Komentari 73

  • AntonijaČondić_1 19.01.2013.

    pedala..njima je mjesto u africi

  • marijana58 18.01.2013.

    a kada ste vi bacali banane na crnce onda niste bili primitivci!!!!!

  • RozaCeta-kolloch 18.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare