To je to što me zanima!

Srce mu je na Balkanu: Nurkić se zagrijava uz Nedeljka Bajića

Talentirani centar Denver Nuggetsa i košarkaške reprezentacije BiH Jusuf Nurkić (21) zagrijavao se na treningu uz turbo-folk hit Nedeljka Bajića "Nemoguća misija"
Vidi originalni članak

Košarkaš Denver Nuggetsa Jusuf Nurkić (21) veliki je ljubitelj narodne glazbe. Znaju to i odgovorni za razglas u dvorani njegova kluba Pepsi Centeru pa su mu tijekom zagrijavanja za jednu utakmicu pustili njegov omiljeni hit "Nemoguća misija" srpskog pjevača Nedeljka Bajića Baje (47).

Nije to prvi put da gledatelji u Denveru slušaju ovu pjesmu. Nurkića odgovorni nagrađuju za koševe i dobre poteze pjesmom tijekom same utakmice, kao što je to bio slučaj kada je zakucao u utakmici protiv Cleveland Cavaliersa.

Na žalost po Nurkića i Denver, čini se da je za njegov klub zasad nemoguća misija domoći se vrha Zapadne konferencije jer su s čak osam uzastopnih poraza i omjerom 6-13 na 13. mjestu poretka.

No nije samo Baja na Nurkićevoj playlisti . Tijekom šuterskog treninga za vrijeme EuroBasketa, na kojem nije igrao, Jusuf je pogađao trice kao od šale dok su se razglasom orili hitovi Halida Bešlića (62) poput onog "Nekad sam ti bio drag" . Rođeni Tuzlak i bivši član Cedevite i Zadra ne skriva svoj glazbeni ukus na kojem mu ne zamjeraju ni obožavatelji...

Idi na 24sata

Komentari 93

  • esoees 04.12.2015.

    Što je kod nas Mate Miso Kovac sto je u B i H Halid Beslic to je u Srbiji Nedeljko Bajic Baja tak da mu nimalo ne zamjeram na tome

  • Diego Simeone 04.12.2015.

    kakaaav kraaalj!!!

  • thiemfedal 03.12.2015.

    ima baja par dobrih pesama ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare