To je to što me zanima!

Sreća nas mazi: I Dansku muči crijevna viroza, otpao Hansen?!

Kako pišu danski mediji, Hansen ne bi trebao igrati protiv Hrvatske zbog problema s crijevnom virozom pa se kao grom iz vedra neba otvorila prilika zaigrati nešto povoljnije protiv prvog favorita prvenstva
Vidi originalni članak

Ako je moguće da ćemo imati toliko sreće da i Dansku uoči odlučujuće utakmice za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu pokosi crijevna viroza... A onda smo to valjda i zaslužili.

POGLEDAJTE VIDEO: Červar uoči Danske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dakako, tuđa nesreća nije razlog za slavlje i nije sportski veseliti se tuđim problemima. No, ako zbog probavnih poteškoća alfa i omega Danske Mikkel Hansen ne zaigra...

Kako pišu danski mediji, Hansen ne bi trebao igrati protiv Hrvatske zbog problema s crijevnom virozom, koja je pogodila i dobar dio ostalih igrača, pa se kao grom iz vedra neba otvorila prilika zaigrati nešto povoljnije protiv prvog favorita prvenstva, koji je već ranije izborio četvrtfinale.

ČETVRTFINALE SP-A Šveđani izrešetali Ruse: Evo s kim ćemo igrati ako prođemo

- Postoji poboljšanje. Mikkel je uspio ustati iz kreveta, počeo je i razgovarati, ali daleko je od dobrog zdravlja. Još uvijek ima problema s prehranom - pišu Danci dok je danski izbornik Nikolaj Jacobsen rekao:

- Još ne znam za Mikkela i Hrvatsku. Teško je reći, sve ovisi o tome kada će moći početi normalno jesti. Imamo još sedam, osam igrača s istim problemom. Vjerojatno je zbog hrane u hotelu. I neke druge reprezentacije imale su istih problema.

POSTAVILI FAVORITE Kladionice tvrde: Katar pomaže, a Hrvatska može do četvrtfinala

Dakle, dan prije utakmice s Hrvatskom Mikkel Hansen ima velikih probavnih problema i veće su šanse da neće zaigrati. Ako se kolo sreće tako zavrtilo... Moramo iskoristiti njihov nedostatak i nadati se najboljem u ogledu Katara i Argentine.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • diego ladonde 25.01.2021.

    Navodno će braniti Gospa na našem golu. Javio Goluža.

  • Panac 25.01.2021.

    Ako Lino bude na klupi.... danci mogu poslati i veterane.... izgubit ćemo.

  • Grdelin_1 25.01.2021.

    Nismo zasluzili ici dalje, igramo uzasni rukomet sa senilnim trenerom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare