To je to što me zanima!

Sreli se prvi put Jovanović i Mamić, rukovali se i popričali

Čelni čovjek Dinama Zdravko Mamić i ministar Željko Jovanović susreli su se po prvi puta i to na utakmici Rijeke i Dinama na Kantridi. Rukovali su se i razgovarali
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić u Rijeku je došao sat vremena prije utakmice sa svojim Audijem, a dvadesetak minuta prije početka s vozačem je pristigao i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović čiji je vozač auto parkirao odmah uz Mamićev.

Do toliko očekivanog susreta došlo je petnestak minuta prije početka utakmice u Vip salonu.

- Sreli smo se i rukovali, bilo je krajnje srdačno - rekao je Zdravko Mamić.

Susret s Mamićem potvrdio je i ministar Jovanović.

- Kao pravi domaćin pozdravio sam Mamića, tako je uostalom kao i sa svakim drugim djelatnikom nekoga kluba. Rekao sam mu neka pobijedi bolji i da je najvažije da sve bude u redu - rekao je Jovanović, a na pitanje kakav je na njega Mamić ostavio dojam nasmijao se i kratko rekao:

- Bio je to protokolarni susret. Bio je to prvi put da smo se vidjeli - zaključio je Jovaović.

Mamić i Jovanović sjedili zajedno u loži, tek nekoliko mjesta udaljeni jedan od drugoga. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BetclubTips 22.04.2012.

    pro1x2tips.weebly.com ---> 8 dana zaredom win !!!! ---> najbolji tipser prolaznost veća od 80% --->svaki dan i free tip --->pretplata samo samo 100kn --->prestani gubiti na kladionici i slušaj prijedloge od trojice najboljih tipsera ---> detaljne analize,info utakmice ---> Sretno

  • aniramida 22.04.2012.

    kaj su se uopće klali, mogli su odmah na cugu, poštedili bi nas par novinskih senzacija

  • Iveq 21.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare