To je to što me zanima!

'Sretan sam zbog svojih golova, ali pobjeda nam je bitnija za LP'

"Dabbur je fauliran. Penal za Hoffenheim?! Pregledavanje u VAR sobi i... Ipak ne. Baumgartner ju je prije dirao rukom. Ništa od penala u osmoj minuti. Zauzvrat, tu je Olmo", pišu njemački mediji...
Vidi originalni članak

Sjajan je osjećaj što sam prvi puta zabio dva gola za Leipzig, ali pobjeda je važnija. Ona nam za sljedeće utakmice daje vjetar u leđa kako bismo ostvarili naš cilj - Ligu prvaka, kaže Dani Olmo, zvijezda pobjede Leipziga nad Hoffenheimom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraj je sivog razdoblja! Dani Olmo utrpao je dva komada Kramarićevom Hoffenheimu i to u roku od samo tri minute. Bivši igrač Dinama prvo je u devetoj minuti na dodavanje Nordija Mukielea fino pogodio u bliži kut, a isti recept prošao je samo dvije minute poslije, ovaj put na asistenciju Marcela Sabitzera.

VIDEO: OTVORILO SE! Dani GOOLmo! Dinamovac je utrpao dva komada u 3 minute!

Dani je napokon pokazao zašto je došao, a njemački mediji hvale talentiranog Španjolca u redovima Leipziga.

- Iako su startali energično, domaćini su imali gorak okus u ustima nakon samo 11 minuta. Olmo je napao suparnike u dva brza napada od kojih su oba završila s golom. A još je imao šansu i u 65. minuti - piše Kicker.

- Dabbur je fauliran. Penal za Hoffenheim?! Pregledavanje u VAR sobi i.... Ipak ne. Baumgartner ju je prije dirao rukom. Ništa od penala u osmoj minuti. Zauzvrat, tu je Olmo. Leipzig je poveo već u devetoj minuti, a Španjolac je samo dvije minute kasnije zabio i svoj drugi gol - piše Bild.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NIKE 13.06.2020.

    Odlično je igrao u LP, i Europskoj ligi protiv mnogo ozbiljnijih momčadi, zatim je odigrao odlično za vlastitu reprezentaciju. On će biti veliki igrač, ali samo ako pametno bira klubove. Za sada funkcionira jako dobro.

  • eddiefast 13.06.2020.

    Daj dosadni ste vise sa olmom koji kokot vise o njemu tolika prasina jeli hrv nije igrali za hrv ne igra!

  • Swan888 13.06.2020.

    Super igrac ,kakve on veze ima sa Hrvatskom osim sto je igrao za Dinamo? Covijek je Spanjolac i igra za Spanjolsku ,nebudite dosadni

Komentiraj...
Vidi sve komentare