To je to što me zanima!

Srna asistirao i zbog obračuna dobio žuti, naslov Vukojeviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srna je odigrao 90 min. za Šahtar, kao i Ogi za Dinamo. Srna je uz asistenciju imao i zapažen obračun s Popovom pred kraj poluvremena. Dinamo je dobio 3-1
Vidi originalni članak

Nogometaši kijevskog Dinama na sjajan su način otvorili novu sezonu, osvajanjem nacionalnog Superkupa. Na Vorskla stadionu u Poltavi savladali su najvećeg rivala Šahtara 3-1...

Golom Olega Guseva iz jedanaesterca Dinamo je poveo već u petoj minuti susreta, a izjednačio je Fernandinho u 14. Ubacio je tom prilikom iz kornera kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna, a Fernandinho je s 11 metara opalio ravno u vratara Oleksandra Šovkovskog koji je nespretno reagirao i propustio loptu u mrežu.

Dinamo do novog vodstva dolazi u 32. minuti kada Papa Diakhte koristi sjajno ubacivanje s desne strane i pronalazi glavom daljni kut Šahtara za 2-1. Točku na i za pobjedu Kijevljana postavio je Artem Milevskij iz sjajnog kontranapada osam minuta prije kraja.

Kažimo da je Srna odigrao svih 90 minuta za Šahtar, kao i Ognjen Vukojević za Dinamo. Srna je uz asistenciju imao i zapažen obračun s Makedoncem Goranom Popovom pred kraj prvog poluvremena, a sve je završilo tako da su oba igrača zaradili žute kartone. Eduardo da Silva nije bio niti na Šahtarovoj klupi (zbog isključenja u finalu Kupa prošle sezone, op.a.).

Dinamu je ovo peti naslov pobjednika u nacionalnom Superkupu, prvi nakon 2009. godine, dok je Šahtar ostao na četiri trofeja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • oelitonetto7 06.07.2011.

    ovo kaj je ovaj iz kyjeva pao, to je bilo malo žešće simuliranje hahaha

  • kiki1234 06.07.2011.

    srna nije bas normaln..to je sad i dokazao

  • mido91gunit50 06.07.2011.

    ne raspravljaj se s njim nabodi gaaa :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare