To je to što me zanima!

Srna: Hoću li postati izbornik 'vatrenih'? Srce mi govori 'da'

Učim, mlad sam, treba biti strpljiv i vidjet ću hoću li jednog dana dobiti šansu, kaže rekorder hrvatske reprezentacije po broju nastupa (134) koji je ovo ljeto započeo trenersku karijeru
Vidi originalni članak

Darijo Srna (37) susretljivo je odgovarao na brojne upite novinara za gostovanja Dinama kod Šahtara u Ukrajini prije dva tjedna, a to čini i u Zagrebu, uoči možda i ključne utakmice na Maksimiru u Ligi prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši kapetan "rudara" i hrvatske nogometne reprezentacije nakon završetka igračke karijere u Cagliariju prošle sezone preuzeo je funkciju pomoćnog trenera Portugalcu Luísu Castru (58) i počeo novi život u nogometu.

A vidi li se jednog dana kao izbornik reprezentacije, upitao ga je novinar HRT-a Edin Mahmuljin.

- Zavisi gdje će me put odnijeti. Zasad učim. Realno, mlad sam, ispred mene je veliki, veliki, veliki put. Treba biti strpljiv i učiti. Prema tome, vidjet ću hoću li jednog dana dobiti šansu, hoću li se odlučiti biti trener. Zasad mi je dobro ovdje. Učim, pomažem - rekao je Srna i zanimljivo poentirao:

- Uvijek srce kaže "da". Ali ne treba uvijek slušati srce, treba malo slušati glavu.

Srna na Maksimiru očekuje dobru utakmicu i paklenu atmosferu na koju je, kaže, pripremio igrače. Ako se ne uspiju plasirati u drugi krug, to će smatrati neuspjehom.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Ronald555 06.11.2019.

    Hocu li ja postati bogatas...srce mi govori sa hocu...nije treniro pocetnike a vec se trpa

  • ChandlerBing4 06.11.2019.

    Sada gledam taj intervju, koji ste vi novinari da ne kazem sta. Srna nije nista rekao, pitao ga je novinar za reprezentaciju i on je rekao da je jos mlad da im puno za uciti i da ke prerano za pricati o tome i onda novinar rekao ali srce kaze da i Srna kaze pa srce uvijek kaze da, ali ponekad treba slusati glavu a ne samo srce.

  • zgb2zoran 06.11.2019.

    kak procjenjuje faktičko stanje nigdje drugo ni nje može biti trener nego u repki ili hajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare