To je to što me zanima!

Srna je božanstvo u Donjecku: Snimili dokumentarac 'Darijo'

U Donjecku ga obožavaju svi, od čistačica do predsjednika, a novo priznanje dobio je u vidu dokumentarnog filma. Dokumentarac 'Darijo' premijeru će imati 26. ožujka
Vidi originalni članak

Mnogi najveći europski klubovi htjeli su ga dovesti, ali uporno je ponavljao kako u Donjecku ima sve što treba. Darijo Srna kapetan je sve jačeg Šahtara, fantastično zarađuje, u Donjecku ga obožavaju svi, od čistačica do predsjednika, a novo priznanje dobio je u vidu dokumentarnog filma. Nije ni čudo da je prije nekoliko dana izjavio da se osjeća kao napola Ukrajinac.

Dokumentarac 'Darijo' premijeru će imati 26. ožujka na lokalnoj nogometnoj televiziji. Inicijativa za snimanje filma stigla je iz samog Šahtara. Rad na "dokumentarcu" je trajao punih šest mjeseci, a konačna će verzija filma trajati 30 minuta. 

- Prikazat ćemo Srnin život, put do ostvarenja velike nogometne karijere. Darijo je na mene ostavio vrlo pozitivne dojmove. Rad s njim je bio čisto zadovoljstvo. Jasno, htio sam razgovarati s njim i više, ali obveze u Ligi prvaka mu nisu ostavile previše vremena - objasnio je scenarist i redatelj filma Valerij Konovalov.

Sam Srna je bio prilično skroman.

- Iskreno, u početku uopće nisam želio da se o meni snima film. Mislim da se takvo što treba raditi kad igrač završi karijeru, a ja sam još uvijek mlad i ne razmišljam o mirovini - uz smijeh je rekao Srna, dodavši:

Klub je, međutim, tražio da pristanem na snimanje, a Šahtar ne mogu odbiti. Zahvalan sam klubu za povjerenje i sve što je napravio za mene.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • HeartBeat 18.03.2011.

    Napokon dokumentarac koji cu pogledati s gustom

  • marlboro 69 18.03.2011.

    i onda su najjaci komentari kada netko spominje igora stimca u kontekstu srnine karijere! taj igor stimac je srnu iz neretve odveo u hajduk kada je srna bio kadet, "gurao" ga je cijelo vrijeme i kada je dosao transfer, svi su sa omalovazavanjem komentirali klub u koji je srna otisao! a danas, danas je taj srna "sveta krava" u ukrajini, ima lovu bolju od modrica, olica i ostalih nasih najboljih igraca (nema poreza u ukrajini kao u engleskoj ha ha ha), kapetan je u klubu koji je u ligi prvaka, podalje je od medija kao sto su to modric, kranjcar, petric, olic...., decko jednostavno uziva na najbolji moguci nacin! dovoljno se samo sjetiti da je ON doveo eduarda u sahtar, jer ima mogucnost da predsjedniku kaze koga ce dovesti klub! sve u svemu, nece se jos dugo, dugo godina dogoditi da nas nogometas uspije u karijeri kao sto je uspio srna! samo neka bude pametan pa da poslije karijere ne "zaluta" kao davor suker, iako sam misljenja da ce srna i nakon karijere ostati u sahtaru na viskoj poziciji i da ce decko dolaziti ako je pametan samo ljeti na kupanje na nas jadran!

  • soccer_king 18.03.2011.

    mislim da srna nije toliko jak koliko to neki misle inace bi bi igrao u boljem klubu i sahtar nije los ali se nemoze usporediti sa barcom interom realom manchestero i tako da je on toliko dobar igrao bi o boljem klubu stavljati ga u top pet je smijesno samo zato sto je hrvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare