To je to što me zanima!

Srna navija protiv 'svojih’, Križanac ljutit zbog kritika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne vidim način da Ukrajinci dobiju, iako Englezima Wembley dosad nije bio baš sretan stadion, kaže kapetan Šahtara i reprezentacije Darijo Srna
Vidi originalni članak

Dobro je, svi zabijamo, dakle, u formi smo. I ja sam dao taj lijepi gol iz slobodnog udarca, nemojte pričati da je dotaknula nekog iz živog zida jer nije, haha, rekao je kapetan Darijo Srna, koji iduće srijede neće navijati za "svoje" Ukrajince na Wembleyu.
- Htio bih da Englezi pobijede, da se mi približimo tom drugome mjestu. Prema svemu, Englezi su favoriti i ne vjerujem da će se poskliznuti - misli Srna i dodaje:
- Gledajući utakmice Engleza protiv nas i Ukrajinaca protiv nas, ne vidim kako bi Ukrajinci mogli iznenaditi. Ali Englezima Wembley nije baš sretan stadion, tako da je sve moguće...
Ivica Križanac zabio je gol škaricama za svoj Zenit. Jedva je dočekao pitanje o svojoj formi.
- Super je, kao i dosad, iako su neki rekli da u Rumunjskoj nije bilo dobro. E, bit će dobro. Ne kao u Rumunjskoj, je l’ tako? - pomalo ljutito govorio je stoper koji će na Andori sasvim sigurno početi utakmicu. A počet će je i Danijel Pranjić, koji ove sezone briljira u Heerenvenu. I nada se da će iduće sezone briljirati na nekoj drugoj adresi.
- Nadam se da na ću na kraju sezone ipak otići, u klubu znaju što želim i vjerujem da će mi izaći u susret. No sve će ovisiti o ponudama - kaže Pranjić.
- Volio bih u Španjolsku, ostanak nije opcija što se mene tiče - dodao je Heerenveenov veznjak, a hrvatski bek.
- Valjda će me netko kupiti kao veznjaka, to više volim igrati, na toj poziciji igram i u klubu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hrvoje123456 23.03.2009.

    Pa on za Ukrajinski tim samo igra a za koga ce navijat to se njega tice hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare