To je to što me zanima!

Srna o fantastičnom golu: Samo sam želio nabaciti...

Darijo Srna spremao se centrirati iskosa desno tik uz aut-liniju, ali je njegov šut prevario golmana Obolona. Šahtar je slavio 1-0 te drži vrh u Ukrajini
Vidi originalni članak

Golom iz slobodnog udarca, gotovo uz aut liniju s desne strane, Darijo Srna donio je Šahtaru tri boda u pobjedi kod kijevskog Obolona. Bilo je 1-0 u 23. kolu ukrajinskog prvenstva, a susret je za službene web-stranice kluba prokomentirao kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije koji je jedini gol na susretu postigao u 51. minuti utakmice.
- Obolon ima dobru momčad i ova utakmica nije bila nimalo laka - kaže Srna.
- Imali smo mnogo prilika za postići pogodak, no najvažnije od svega je da smo do tri boda došli uz dobru igru. Bolju nego u nekim prethodnim utakmicama.
Hrvatski nogometaš svoj je uistinu krasan pogodak na kraju pripisao - sreći.
- Želio sam nabaciti, a ispalo je ovako (smijeh). Drago mi je zbog naše pobjede - iskren je bio Srna koji je službene internetske stranice iskoristio i za Uskršnju čestitku svim navijačima i zaposlenicima svoga kluba.
Šahtar je, nakon 23. odigrane utakmice, vodeća momčad ukrajinske lige. Srna i suigrači sakupili su 58 bodova, dva više od drugoplasiranog kijevskog Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • davorinnn 04.04.2010.

    a majko mila kaki gol...svaka čast:)

  • 04.04.2010.

    mogao bi i za repku ponovit! e..

  • user_45953 04.04.2010.

    Ma laže,pucao je!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare