To je to što me zanima!

Srna ponosno ispratio Ukrajinca od 100 milijuna € pred navijače

Bivši kapetan 'vatrenih' sada je nogometni direktor Šahtara. S Chelseajem je dogovorio jedan od najskupljih transfera svih vremena za sjajnog 22-godišnjeg Ukrajinca
Vidi originalni članak

Mihailo Mudrik (22) od danas je službeno igrač Chelseaja. Ukrajinac je potpisao višegodišnji ugovor u trajanju od čak osam i pol godina, a arhitekt transfera vrijednog 100 milijuna eura je bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna (40).

Mudrik je predstavljen na Stamford Bridgeu pred 40.000 navijača, a na teren ga je ispratio Srna koji je u Londonu zaključio pregovore s Chelseajem oko prodaje igrača. Fotografirali su se i na tribini uz razvijenu ukrajinsku zastavu koja je obojici od velikog značaja.

Srna se zadržao u Šahtaru i nakon što je objesio kopačke o klin. Sada je nogometni direktor ukrajinskog kluba u kojem je proveo gotovo čitavu karijeru, a svakako može biti zadovoljan s poslom koji je dogovorio za Mudrika. 

Ukrajinac nije krio da želi biti prodan u Arsenal, koji je tjednima pregovarao sa Srnom i Šahtarom. Nisu mogli, ipak, ispuniti Šahtarove uvjete, a to je odšteta od 100 milijuna eura koju je Chelsea bio spreman isplatiti za Mudrika.

VIDEO: SRNA TRLJA RUKE Tko je Ukrajinac za kojim luduju u Londonu: Šahtar traži 100 mil. eura, uspoređuju ga s Diegom

U Ligi prvaka Mudrik je ove sezone zabio tri gola i imao dvije asistencije, a u ukrajinskom prvenstvu dodao je još sedam golova i šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • antonio459 16.01.2023.

    Dinamo gvardiola i olma zajedno proda za 45 mil, ovaj sam vrijedi duplo vise, a sumnjam da ce ikad dosegnut razinu olma i gvardiola, steta sto ce se uklopit u sivilo chelsea. Dobar igrac ali mislim da je izbor kluba kriv

  • simplicije23 15.01.2023.

    eto, Srna je jednim transferom pretekao Z.M. a njega se hvali kao velikog menađera i izvršnog direktora ...

  • 15.01.2023.

    I tako ti ja radim i u sobi za budenje pazim na jednog Sahtarovog igraca, koji je imao manju operaciju u mojoj bolnici i pricamo mi u meduvremenu… pitam ga o stanju, kako igraju sada u Ukrajni, kako cekaju nekad i po nekoliko sati da izadu na teren radi uzbuna… ali na kraju svega, kaze on meni, sve je to tak kak je rat itd, ali f.ck American. One sto vam samju oruzje da se Putinu oduprete. S druge strane ga i razumijem, jer zna se tko je kriv za sizanje tenzija i sirenja spijunske opreme na granice Rusije. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare