To je to što me zanima!

Srna: Porazi su nas prizemljili, pripremamo se za Romu u LP

Sve je ovdje prekrasno, ali nismo ovdje došli turistički, naša je misija u potpunosti drugačija. Pripremamo se za utakmicu protiv Rome u Ligi prvaka, rekao je Srna
Vidi originalni članak

Šahtarovi nogometaši i dalje se nalaze na Dubai Cupu na kojem bruse formu za nadolazeće ispite. Među igračima ukrajinskoga kluba je i hrvatski reprezentativac Darijo Srna.

Kapetan kluba predstavljao je svoju momčad i na fotografiranju ispred najviše svjetske zgrade Burj Dubai koja je bila pozadinska kulisa za predstavnike svih šest momčadi koliko ih se na turniru natječe. Nakon fotografiranja rekao je:

- Sve je ovdje prekrasno, ali nismo ovdje došli turistički, naša je misija u potpunosti drugačija. Pripremamo se za utakmicu protiv Rome u Ligi prvaka.

Na konstataciju da je Šahtar popularna tema razgovora kada je o međunarodnom nogometu riječ, Srna je konstatirao:

- Zahvaljujući našem predsjedniku Rinatu Ahmetovu. Stovrio je ozbiljnu momčad, izgradio veličanstven stadion, doveo sjajnog trenera, potpisao kvalitetne igrače, a sve je to rezultiralo našim dobrim izvedbama. Uključujem u to i osvajanje Kupa UEFA-e.

Dubai Cup nije se pokazao uspješnim za Šahtar...

- Naravno da smo željeli pobijediti, ali nismo i vjerojatno je razlog tome nedovoljna motivacija. Krajem prošle godine pobjeđivali smo sve redom, a ovdje već pretrpjeli dva poraza. Očito smo bili preopušteni i nismo se uspjeli koncentrirati na natjecanje. Ipak, ti su nam porazi spustili noge natrag na zemlju - kazao je Srna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • krista 14 26.01.2011.

    Budala pa živi ... seljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare