To je to što me zanima!

Srna posjetio svoj Poljud: Hvala Hajduku i Dinamu na pomoći, to se ne zaboravlja. A Kup je naš!

Nadamo se da ćemo ostale izvući iz Ukrajine i krenuti u humanitarnu turneju po Europi te igrati protiv velikih ekipa. Prihod bi išao za stradale u Ukrajini, najavio je bivši kapetan Hajduka
Vidi originalni članak

Iz jednog doma vratiš se u drugi, nažalost iz rata, kao izbjeglica. Nije mi prvi put, već treći da napuštam dom, ali treba biti pozitivan, rekao je Darijo Srna koji je u petak posjetio Poljud.

- Došao sam se javiti predsjedniku Hajduka i svima koji su se uključili u humanitaran rad. Hvala i Dinamu koji je prihvatio djecu iz Ukrajine, njih 80 iz akademije, sada su ovdje i treniraju svaki dan. Hajduk im je dao uvjete kakve su imali i u Ukrajini. Djeca su jako sretna i hvala i Hajduku i Dinamu. Napravili su nešto fenomenalno i to im nitko nikad neće zaboraviti. Zvao me je i predsjednik HNS-a Kustić i stavio se na raspolaganje, nadam se da ćemo se vidjeti.

'NOGOMET PREŽIVI RATOVE' Srna o Putinu: Ne želim izreći njegovo ime. Ne zaslužuje kisik! BIVŠI 'VATRENI' Srna: Ne mogu vjerovati što su Rusi tražili. Šaljite ih u zatvor!

Tko vam se javio od ostalih kolega?

- Mnogi, od Ruija Coste, Huntelaara, pa predsjednika Uefe Čeferina koji je na raspolaganju od prvog dana i pomogao da igrači napuste Ukrajinu - rekao je Srna koji se još prisjeća trenutka kada je sve počelo.

- Bio sam 23. na večeri s prijateljem kada su počele sirene i bombe. Ježim se i na samu pomisao. Nedajbože nikome.

Gdje su uopće igrači Šahtara?

- Neki su u Brazilu, Tetea smo prodali u Lyon, Maycona smo poslali u Corinthians , mladog beka prodali smo u real Madrid. Potrošili smo ljetos 72 milijuna na transfere i preko noći se našli u ratu. Nadamo se da ćemo ostale izvući iz Ukrajine i krenuti u humanitarnu turneju po Europi te igrati protiv velikih ekipa. Prihod bi išao za stradale u Ukrajini.

ODLAZI KAČANIKLIĆ? Hajduk ostaje bez igrača usred sezone? Poznata je i cifra...

Priželjkujete li možda, nađe li se na SP-u, Ukrajinu u skupini s Hrvatskom?

- Tko god dođe, dobro dođe. Hrvatska ne treba strepiti ni od koga, drugi smo na svijetu o možemo al pari igrati sa svima - poručio je bivši kapetan reprezentacije i Hajduka.

- Emocije su uvijek kada sam ovdje, naježim se svaki put. Hajduk i Šahtar su moje dvije ljubavi, uz Neretvu. Navijamo u nedjelju za Hajduk, to je utakmica koja će odlučiti smjer u prvenstvu. Pozitivno je što se i dalje Hajduk bori za naslov, samo neka tako ostane, gušt je za gledati HNL, to je nedostajalo zadnjih 15 godina. Kup je naš i borimo se za prvaka!

Idi na 24sata

Komentari 214

  • Antitovari 01.04.2022.

    Darijo srna u finalu kupa dozivljava sok i vjevericu

  • Antitovari 01.04.2022.

    Meni je zal darija srne, u finalu kupa se bu plakal

  • purger'73 01.04.2022.

    A Dinamu prvenstvo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare